AcasăNewsPatronul Hexi Pharma ar fi vorbit la telefon in momentul accidentului

Patronul Hexi Pharma ar fi vorbit la telefon in momentul accidentului

Anchetatorii care se ocupa de cazul accidentului de seara trecuta ar fi ajuns la concluzia ca soferul masinii vorbea la telefon cu scurta vreme inainte ca autoturismul sa se operasca intr-un pom.

Asadar, de scurta vreme, a aparut o noua ipoteza pe tema accidentului despre care se spune ca i-ar fi adus sfarsitul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Si anume aceea ca barbatul ar fi avut o conversatie telefonica in momentul in care masina s-ar fi izbit violent de un copac de pe marginea durmului ce face legatura intre localitatile ilfovene Corbeanca si Buftea.

Din cate anunta Digi 24, Dan Condrea ar fi vorbit chiar cu partenera sa de viata, respectiv cu cea de-a doua sa sotie. La un moment dat, discutia s-ar fi intrerupt, motiv pentru care femeia ar fi incercat- fara succes- sa ia legatura cu omul de afaceri, fara sa-si imagineze ceea ce se intamplase. De altfel, telefonul afaceristului ar fi sunat insistent, seara trecuta, motiv pentru care un om al legii ar fi raspuns, explicand apelantului ca a avut loc un accident rutier.

Va reaminim ca in urma coliziunii, masina a fost avariata foarte puternic, iar barbatul aflat la volan a pierit. Cazul a fost preluat in aceasta dimineata de catre procurorii de la Parchetul Gneral, care fac cercetari referitor la infractiunea de ucidere din culpa. Trebuie precizat ca aceeasi institutie investigheaza si dosarul dezinfectantilor folositi in spitale, cei produsi de firma patronata de Dan Condrea si in cazul carora planeaza suspiciuni in privinta unor posibile diluari a concentratiei biocidelor.

sursa foto: ziare.com

369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger