AcasăNewsPatronul firmei de mobilă care a dat "ţepe" de 800.000 euro, prins...

Patronul firmei de mobilă care a dat „ţepe” de 800.000 euro, prins lângă Chişinău! Evadase de sub „nasul” poliţiştilor

politia catuse

Patronul firmei de mobilă a fost prins vineri dimineaţă, după ce în urmă cu o săptămână reuşise să fugă chiar de la tribunal, după ce îşi dăduse jos brăţara electronică de monitorizare, cu puţin timp înainte ca instanţa din Chişinău să decidă arestarea sa.

El a fost dus în arest preventiv. Întrebat cum a reuşit să-şi scoată brăţara, când a evadat la 7 aprilie, patronul firmei de mobilă a răspuns: „Simplu”.

Încasa avansul pentru mobilă, dar nu onora comenzile

Omul de afaceri a înşelat sute de persoane din Republica Moldova, dar şi din România sau alte ţări. Le încasa banii pentru mobilă la comandă, doar că rămâneau cu banii daţi şi nu vedeau niciodată mobila.

Mihail Şaran a fost reţinut prima dată pe 19 ianuarie, pe aeroportul din Chişinău, în timp ce încerca să ajungă în Moscova. A fost plasat în arest preventiv, dar a reuşit cumva să rupă brăţara şi a evadat. Atunci, suspectul a fost dat în urmărire generală. Până vineri, 14 aprilie, când a fost prins.

„Afaceristul” obişnuia să încaseze de la clienţi avansul pentru comenzi, pe care apoi nu le mai onora. Imediat ce şi-au dat seama că au fost înşelaţi, păgubiţii au depus plângere la poliţie.

Ca să-şi piardă urma, reprezentanţii companiei au decis închiderea tuturor magazinelor.

author avatar
Andrei Ștefan
365 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger