AcasăNewsPatronul echipei Petrolul Ploiesti ramane in arest preventiv

Patronul echipei Petrolul Ploiesti ramane in arest preventiv

Magistratii de la Curtea de Apel Ploiesti au decis, marti, ca Dan Capra, patronul echipei de fotbal Petrolul Ploesti, sa ramana in arest preventiv.

Dan Capra

Dan Capra este personajul principal al unui dosar de evaziune fiscala instrumentat de procurorii DIICOT. Afaceristul este acuzat ca, in colaborare cu mai multi aghiotanti, a prejudiciat bugetul statului cu peste 15 milioane de euro.

In acelasi dosar sunt implicati, si se afla in stare de arest preventiv, Nicolae Capra, fratele lui Dan Capra si actionar minoritar la Petrolul Ploiesti, si Marius Bucuroiu, directorul general al clubului de fotbal Petrolul Ploiesti.

Cei trei au contestat masura arestului preventiv, dar magistratii de la Curtea de Apel Ploiesti au respins ca nefondate contestatiile formulate de reprezentantii clubului de fotbal Petrolul Ploiesti.

In alta ordine de idei, ajuns marti la sediul DNA, pentru a da explicatii intr-un dosar privind premierea din bugetul local al echipei FC Petrolul, Iulian Badescu, primarul Municipiului Ploiesti l-a acuzat pe Dan Capra ca l-a turnat la procurori pentru a-si salva pielea.

author avatar
Cristi Ionita
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger