AcasăNewsPatronii unei societati din Bihor, cercetati pentru producerea ALCOOLULUI TOXIC care a...

Patronii unei societati din Bihor, cercetati pentru producerea ALCOOLULUI TOXIC care a ucis zeci de oameni!

Patronii unei societati din Bihor sunt cercetati penal pentru ca au produs alcool toxic care a dus la moartea a zeci de persoane.

Marti dimineata, procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au efectuat 18 perchezitii la domiciliul suspectilor, dar si la sediile implicate in vanzarea acoolului, arata RTV.

In urma cu cateva zile, patru persoane au fost puse sub urmarie penala, fiind acuzate de evaziune fiscala, falsificare de alimente, dar si pentru spalare de bani.

Administratorul unei societati din Bihor ar fi comercializat din noiembrie 2012 si pana in martie 2013 aproximativ 66.000 de sticlute cu alcool sanitar contrafacut. Acesta a omis sa scrie pe eticheta si faptul ca bautura continea si alcool metilic – o substanta toxica. In afara de faptul ca zeci de oameni au murit, prejudiuciul adus statului este de 300.000 de lei.

In acest caz, ancheta este in plina desfasurare pentru a se descoperi reteaua care s-a ocupat de comercializarea alcoolului periculos pentru sanatatea oamenilor.

Sursa foto: RTV.

 

author avatar
Anca Murgoci
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger