AcasăNewsPatron din Liga I, acuzat ca a ucis o tanara!

Patron din Liga I, acuzat ca a ucis o tanara!

sursa foto: fanatik.ro

A pus stapanire de cateva luni pe formatia FC Vaslui si afaceristul Ciprian Damian candideaza, deja, la titlul de cel mai dubios patron de club din Liga I.

sursa foto: fanatik.ro

Jurnalistii de la Vremea Noua au scos la iveala detalii nebanuite despre trecutul lui Ciprian Damian. Printre altele, afaceristul a fost implicat, in 2006, intr-un accident mortal de circulatie.

Damian se afla la volanul masinii sale in momentul in care in fata i-au aparut doi biciclisti. Pe unul dintre ciclisti a reusit sa-l evite, dar pe celalalt nu a mai putut si l-a izbit in plin. Victima, o tanara de 18 ani, a cazut, s-a lovit cu capul de asfalt si a murit din cauza unui traumatism cranio-cerebral sever.

Acuzat de omor din culpa, Damian a scapat, conform publicatiei respective, cu ajutorul fostilor sai colaboratori, patronul lui FC Vaslui fiind un fost politist. Chestionat in legatura cu accidentul respectiv, afaceristul a precizat, pentru fanatik.ro, ca cei doi biciclisti i-au aparut brusc in fata si, desi a tras de volan, nu a reusit sa-l evite decat pe primul.

Ciprian Damian a preluat echipa FC Vaslui de la Adrian Porumboiu (sursa foto: monitoruldevaslui.ro)

In 2007, Damian a fost implicat intr-un alt accident grav de circulatie. Masina pe care o conducea el s-a izbit de cea pe care o conducea un tanar de 22 de ani. In urma accidentului respectiv, tanarul a ramas cu sechele.

Vinovat a fost considerat tanarul, desi parintii acestuia sustin ca raportul anchetei era plin de informatii false. „S-a scris ca n-a purtat centura si s-a aplecat sa ia un CD, insa baiatul meu avea o urma clara facuta de centura de siguranta” a precizat tatal tanarului, pentru sursa amintita.

Interesant este ca Razvan Damian are permis de sofer profesionist, fiind licentiat de Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

author avatar
Cristi Ionita
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger