AcasăNewsPatriotism la înălțime. Imagini emoționante: Au cântat într-un avion „Noi suntem români”...

Patriotism la înălțime. Imagini emoționante: Au cântat într-un avion „Noi suntem români” – VIDEO

sursa foto: captură video

Din rândul imaginilor emoționante surprinse în contextul în care pe 1 decembrie românii sărbătoresc, cu mic cu mare, Ziua Națională fac parte și cele surprinse, recent, într-un avion în care se aflau membrii unui ansamblu muzical bistrițean. Artiștii și pasagerii au cântat „Noi suntem români” în avion!

E vorba despre reprezentanții Ansamblul profesionist „Dor Românesc” Bistrița. Care au dat startul unui moment cu totul special, chiar la bordul unei aeronave în care călătoreau alături de mulți alți români.

Au cântat „Noi suntem români” în avion

sursa foto: captură video

Emoții și cântec, cu gândul la Ziua Națională a României!

În sunet de vioară și acordeon, artiștii bistrițeni, dar și mulți dintre pasagerii avionului au început să cânte versurile celebrului cântec „Noi suntem români”. Au fost momente încărcate de emoție, dar și de mândrie. Din imaginile surprinse în avion, cu momentul artistic încărcat de emoție, se poate observa că oameni de toate vârstele au început să cânte alături de artiștii bistrițeni.

Au scos telefoanele pentru a imortaliza momentul artistic

Dornici, cel mai probabil, să păstreze această amintire deosebită, cu atât mai mult cu cât s-a întâmplat cu prilejul Zilei Naționale, mulți pasageri aflați la bordul avionului au scos telefoanele mobile și au imortalizat momentul artistic. Imaginile au fost postate pe Facebook. Și s-au viralizat, filmulețul având peste 500.000 de afișări.

La finalul cântării s-au auzit urări de „La mulți ani” și „La mulți ani, România” și au răsunat aplauze. Iar atmosfera a fost una cu totul aparte, din câte se poate vedea din imaginile de mai jos:

author avatar
Andrei Coman
642 afisari

4 COMENTARII

    • romania nu a fost niciodata libera, insemana literal tara sclavilor de la ruman – serb, iobag

  1. Mai degrabă meltenism. Altfel trebuie să se manifeste patriotismul, nu prin „la-la-la”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger