AcasăNewsPatriciu regreta iesirea cu "pumnul lui Basescu" in campania prezidentiala! VIDEO

Patriciu regreta iesirea cu „pumnul lui Basescu” in campania prezidentiala! VIDEO

Dinu Patriciu a explicat, miercuri seara, la Realitatea TV, ca nu-si retrage afirmatiile despre incidentul din 2004 cu Traian Basescu pentru ca a vazut evenimentele cu ochii sai, mentionand insa ca regreta iesirea publica din 2009, pentru ca efectele nu au fost cele dorite.

Patriciu a mentionat ca nu are niciun fel de rol in difuzarea in 2009 a filmului cu incidentul in care a fost implicat, in 2004, actualul presedinte. „Am fost impotriva asocierii cu PD, acest partid populist condus de un comunist si in 2004. De altfel, impotriva lui Traian Băsescu am si o chestiune personala. In campania electorala din 2004, la Ploiesti, l-am văzut dand un pumn unui copil, care din greseala strigase: Traiasca Iliescu! L-am vazut cu ochii mei. Mai sunt si alti oameni care l-au văzut si ar putea depune marturie daca nu ar fi membri PD-L”, spunea Patriciu la Realitatea TV.

Intrebat daca regreta momentul iesirii sale publice din 2009 despre incidentul cu Traian Basescu din 2004, Patriciu a raspuns afirmativ. „Cred ca momentul n-a fost potrivit. Rezultatele acelei interventii publice n-au fost in niciun fel cele pe care mi le-as fi dorit. „Daca imaginile ar fi fost aranjate ar fi fost ceva mai bine aranjate si, asa cum presedintele spunea, ar fi trebuit facute cu două trei zile mai tarziu si atunci nu ar mai fi avut cum să reactioneze, a mai spus Patriciu.

Traian Basescu a castigat la Judecatoria Sectorului 1 procesul in care l-a dat in judecata pe Dinu Patriciu si a cerut despagubiri de un leu pentru „minciuna si trucarea unor filmari”, dupa publicarea unui film in care presedintele parea a lovi un copil la un miting electoral din 2004.

Judecatoria Sectorului 1 a admis, miercuri, actiunea asa cum a fost formulata de seful statului si l-a obligat pe Dinu Patriciu la plata a 0,5 lei daune morale, precum si la publicarea deciziei in doua publicatii cu tiraj national, in doua numere consecutive.

author avatar
Ciprian Purice
403 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este o mare enigma, cu toate ca toata lumea stie, cum a ajuns prostovanul asta asa de bogat.Sa fi fost inteles cu base pentru o lucratura, mira-m-as, prea este slab la minte, adica de ce a afirmat ca dementul a lovit copilul cu pumnul, cand toata planeta a vazut ca era dosul palmei , facuta grebla la strangerea banilor de furat.Iar prostanacul a facut jocurile americane, pentru ca inca nu pot sa cred ca este asa de redus la istetime in a intelege capcana de la vantu, fara a da o replica : fusei la vantu sa-mi spuna ca matale, base, cu ajutor american si al serviciilor vei fura alegerile,ce era asa de complicat.Poate gasea sigur alte contre mai savante, dar el facea parte din scenariu si nu se putea abate de la el.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger