AcasăNewsPatriciu a pierdut un miliard de euro intr-o saptamana

Patriciu a pierdut un miliard de euro intr-o saptamana

Dinu Patriciu a ramas cel mai bogat om din tara doar in revista sa, Forbes Romania. Cei de la „Capital” l-au trantit pe locul cinci si i-au injumatatit  averea la 1,1 miliarde euro.

In Top 300 Bogati 2011, cel mai avut roman a fost desemnat omul de afaceri Frank Timis, a carui avere a fost estimata la 1,65 miliarde euro.  In acest top, Dinu Patriciu nu a prins nici „podiumul”, el ajungand pe locul cinci, cu o avere estimata de „Capital” la 1,1 miliarde de euro, adica doar jumatate din cat ziceau angajatii sai de la Forbes ca ar avea patronul lor.

„Eu le-am spus sa puna zero in dreptul averii mele, dar nu m-au ascultat”, declara Patriciu in urma cu o saptamana, la lansarea Top Forbes 500 Miliardari.

Averi in scadere

Patriciu a saracit in Top 300 Bogati cu un miliard de euro

Averile publicate in Capital difera substantial fata de cele din Forbes, chiar daca e vorba de aceleasi persoane:

1. Frank Timis: 1,65 miliarde euro (in Forbes avea 1,3 miliarde euro)

2. Ioan Niculae: 1,6 miliarde euro (1 miliard de euro in Forbes)

3. Familia Adamescu: 1,2-1,3 miliarde euro (In Forbes era doar Dan Grigorescu Adamescu si avea „doar” 900  milioane de euro)

4. Familia Tiriac: 1,1 – 1,2 miliarde euro (750 milioane euro  in Forbes)

5. Dinu Patriciu – 1-1,1 miliarde euro (Forbes l-a „ofertat” cu 2,2 miliarde euro)

O alta  mare diferenta intre cele doua topuri a fost inregistrata la averea fetelor „mogulului” Dan Voiculescu.  Astfel, in Top 300 Capital, Cornelia si Corina Voiculescu au aproximativ 900 de milioane de euro, dar cei de la Forbs au descoperit  „ceva” mai putini bani, adica doar 155 de milioane de euro.

[nggallery id=164]

[poll id=”123″]

author avatar
Arpad Dobre
1.147 afisari

2 COMENTARII

  1. Deci nu stiu de unde va luati voi informatiile dar scrieti numai prosti.. se vede ca sunte ti un ziar de gen Cancan dar mult mai slab si mai ieftin.. Mai bine ati pune ziaristi sa scrie adevarul si nu tot felul de baliverne sa vi sa vanda si voua ziarul..:))

    • astia de la ‘national’ au o vorba:asa cum v-am spus de acum o saptamana….!ei fac ziarul pe surse sau dupa ce fura din alte ziare si schimba ordinea cuvintelor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger