AcasăNewsPatricia Kaas revine la Bucuresti! - VIDEO

Patricia Kaas revine la Bucuresti! – VIDEO

Fanii Patriciei Kaas pot fi fericiti! Faimoasa cantareata revine la Bucuresti in 2013.

Patricia Kaas revine in Bucuresti, pentru a sustine un nou concert la Sala Palatului. Romanii vor fi incantati sa asculte concertul care face parte turneul de promovare al albumului „Kaas Chante Piaf” lansat pe 5 noiembrie, pentru a comemora 50 de ani de la moartea marei artiste Edith Piaf.

Patricia Kaas a crescut ascultand muzica lui Edith Piaf, ceea ce a determinat-o sa isi construiasca propria cariera muzicala.  Dupa 25 de ani, Patricia Kaas lanseaza un album pentru a aduce un tribut legendarei Edith Piaf.

Concertul va avea loc pe 23 iunie 2013, la Sala Palatului din Bucuresti. Preturile biletelor variaza: 350 lei la categoria  VIP, 300 lei la categoria 1, 250 lei la categoria 2, 200 lei la categoria 3, 150 lei la categoria 4, 100 lei la categoria 5.

Biletele sunt puse in vanzare incepand de luni, 24 decembrie, si vor putea fi achizitionate din Magazinele BILETOO din Unirea Shopping Center sau din incinta Cinema Patria, din Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, dar si din Statia de Metrou Unirii 1.

[youtube]K4paMp2L1RI[/youtube]

 

author avatar
Andra Nesu
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger