AcasăNewsPatriarhul Daniel și-a sărbătorit ziua onomastică

Patriarhul Daniel și-a sărbătorit ziua onomastică

Preafericitul Parinte Patriarh Daniel intampina Sfanta Lumina adusa de la Ierusalim, la Catedrala Patriarhala din Bucuresti, sambata, 23 aprilie 2011. Cu acest prilej, Preafericitul Parinte Daniel a rostit un cuvant prin care a aratat ca Sfanta Lumina este un dar de la Dumnezeu pentru credinciosii. INTACT IMAGES/Alexandra Pandrea

În ziua de prăznuire a Sfântului Prooroc Daniel, Preafericitul Părinte Patriarh și-a sărbătorit, ieri, ziua onomastică. Conform Patriarhiei, Preafericitul Daniel a săvârșit Sfânta Liturghie împreună cu un sobor de ierarhi, preoți și diaconi, în Catedrala patriarhală.

Părinte Patriarh Daniel sărbătorit în sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei

Ulterior, a fost oficiată o altă slijbă, în semn de recunoştinţă adusă lui Dumnezeu pentru ocrotirea şi ajutorul dăruit Patriarhului României în slujirea Bisericii Ortodoxe Române. În continuare, în sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei s-a desfășurat un moment festiv în timpul căruia au fost prezentate mesajele de felicitare, a informat Patriarhia Română într-un comunicat. Urările au venit atât de la enoriași cât și de la soborul de preoți care au umplut Sălile Patriarhiei.

author avatar
Ramona Feraru
1.051 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger