AcasăNewsPatriarhia Romana isi scoate limuzinele la inchiriat

Patriarhia Romana isi scoate limuzinele la inchiriat

Conducerea Bisericii Ortodoxe Romane a decis sa scoate la inchiriere tot parcul auto pe care il detine, respectiv autocare, microbuze, dar si limuzine VIP.

Cele mai multe dintre automobilele puse la bataie de Patriarhie sunt autocare si microbuze cu care se pot face deplasari atat prin oras, pentru grupuri de turisti, cat si pe distante mai mari.

Conform ziarulring.ro, preturile practicate de Patriarhie nu sunt deloc mici. De exemplu, inchirierea unui autocar pentru trei zile si parcurgerea distantei Bucuresti – Predeal, tur-retur, costa 2.750 de lei, iar inchirierea unui microbuz, in aceleasi conditii, costa 2.050 de lei.

In plus, cel care inchiriaza un autocar sau un microbuz de la Patriarhie trebuie sa asigure si cazarea si masa soferului pe propria cheltuiala.

Interesant este ca Patriarhia pune la bataie si limuzine VIP potrivite pentru transport turistic in Romania si in strainatate, dar si pentru transportul in conditii VIP la si de la aeroport. Transferul dus-intors pana la aeroport costa 15 euro de persoana.

sursa foto: b365.ro

author avatar
Cristi Ionita
364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger