AcasăNewsPatiserie cu droguri la Barlad

Patiserie cu droguri la Barlad

Se stie ca sute de mii de turisti din toata lumea iau cu asalt in fiecare saptamana Amsterdamul pentru a se bucura din plin de libertatile permise doar aici.

CAPTURA – Traficantii isi amenajasera un adevarat laborator de productie a turtelor

Si culmea este ca pe primul loc in topul desfatarilor preferate nu mai sunt de multisor prostituatele, ci celebrele cofetarii unde se consuma prajiturele cu canabis. Ceva asemanator s-a incercat si in urbea moldava a Barladului …

In regie proprie

Politistii de la BCCO Iasi, cu sprijinul procurorilor DIICOT si al ofiterilor de informatii ai DGIPI au reusit sa-i prinda in flagrant pe doi tineri din Barlad in timp ce incercau sa vanda droguri unui ofiter sub acoperire. Acesta a cumparat de la traficanti o turta de hasis in greutate de 95 de grame.

In urma cercetarilor au fost retinuti si alti trei localnici care lucrau, in regie proprie, la fabricarea produselor de patiserie in care umplutura nu era din ciocolata, ci din canabis. In urma descinderilor au mai fost confiscate alte sase turte pline cu droguri, plus o instalatie pentru cresterea plantelor, formata din generatoare de caldura si lumina, lampa, folie aluminizata, ventilatoare, termostate si termometre.

 

author avatar
Toni Matei
440 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger