AcasăNewsPățania a două turiste din Spania, după ce au închiriat un apartament...

Pățania a două turiste din Spania, după ce au închiriat un apartament în București: „Înfricoșător, am dormit cu cuțitele pe noptieră” – VIDEO

apartamentPățania a două turiste din Spania, după ce au închiriat un apartament în București: „Înfricoșător, am dormit cu cuțitele pe noptieră” - VIDEO

Două femei din Spania au decis să petreacă Anul Nou în România, astfel că au închiriat un apartament în București și au făcut un tur filmat al locuinței pe care l-au postat pe TikTok.

Videoclipul de numai 32 de secunde a devenit rapid viral, iar utilizatorii rețelei sociale au fost la fel de surprinși.

Turistele au descoperit o ușă care face legătura cu alte apartamente

”Te duci în București și asta se întâmplă”, au denumit turistele videoclipul. Cele două au trăit o experienţă de groază, după ce au descoperit înspre ce ducea o uşă din apartamentul închiriat în Bucureşti.

@airunlarroc que cojones? #fyp #foryou #terror #bucarest #comedy #findeaño2022 #findeaño #rumania ♬ sonido original – Nuria Corral

Astfel, după ce deschide ușa mică și albă, dă peste o scară veche, care face legătura cu alte apartamente dezafectate din aceeași clădire.

”Ce naiba? E înfricoșător, o să pun dulapul aici”, spune una dintre fete după ce realizează că ușa nu se poate încuia. La finalul vacanței, fetele povestesc că au primit clarificări cu privire la ușa ciudată: ”Concluzie, suntem în viață, totul este grozav. Am vorbit cu proprietarii și ne-au spus că nu sunt probleme, că totul este în siguranță, că nu este nimic în neregulă, că sunt doar câteva gazometre, că nu trebuie să ne fie frică. Dar noi, pentru orice eventualitate, ne-am culcat cu cuțitele pe noptieră și am pus un dulap ca să blocheze ușa”.

author avatar
Andreea Vlad
888 afisari

8 COMENTARII

  1. Vai dragăăă… înfricoșător Bucureștiul ăsta, așa-i? Nu știți voi, dar la ușa aia așteptau vreo patruzeci de băieți cu plua mare să vă facă felu’, doar că nu i-ați observat…
    Fir-ați ale dracului să fiți de snoabe ordinare, că veniți din Spania aia țigănească și faceți pe doamnele. De ce n-ați stat acasă, fă, că se știe că-n București umblă bărbații cu ea pe-afară și-o-nfig în orice mișcă pe stradă??
    Străini împuțiți ce sunteți…

  2. Spanioloaicili s-or temut sa nu vina careva peste ele ca sa le berbereasca mustatile ? Ale dreaq de rapanoase, cand treci pe langa ele in Spanea miros a broasca.

  3. Usile alea sunt specifice cladirilor vechi din centru, sunt asazis intrarile pentru servitori. Pe acolo se facea accesul servitorilor catre camerele in care stateau in perioada interbelica. Nasoasa aia din filmare a crezut ca vine careva sa-i bage mana la lindiqul negru cat trompa de elefant, n-a avut noroc.

  4. Fritzl case – Wikipedia
    en.wikipedia.org › wiki › Fritzl_case
    Josef Fritzl was arrested on suspicion of rape, false imprisonment, manslaughter by negligence, and incest. In March 2009, he pleaded guilty to all counts and ..

  5. „Pățania” pronuntza azi doar 1 jidov
    cu sarma ghimpata pe k’rici
    -ca sa simta si duoamna ceva!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger