AcasăNewsPaszkany, „rezolvat” de Teszari

Paszkany, „rezolvat” de Teszari

Noi nu credem, dar tot mai multe voci din fotbal sustin ca toate problemele lui Arpad Paszkany i se trag de la fostul sau partener de afaceri Zoltan Teszari.

Spunem fostul partener caci relatia dintre cei doi pare-se ca nu mai este atat de apropiata. Cearta ar fi plecat de la drepturile tv ale Ligii 1. Vandute de Paszkany si cumparate de Teszari (patronul RCS&RDS), dar pe o suma uriasa (100 de milioane de euro).

Pe termen lung, afacerea drepturilor tv se dovedeste a fi una neprofitabila, vezi interesul tot mai scazut pentru meciurile din campionat (gen Chiajna – Voluntari, acest derby al fostului Sector Agricol Ilfov), disparitia sponsorilor si a spectatorilor din tribune. Ei bine, se prea poate ca toate acestea sa-l fi convins pe Teszari ca este momentul sa faca un pas in spate si sa reduca investitiile in fotbal.

Hotararea boss-ului RCS&RDS l-a speriat pe Arpad Paszkany, in mod sigur. De aici, si posibila lor cearta si, pe cale de consecinta, a supravietuit cel mai puternic – vezi perchezitiile de la resedinta personala si interogatoriul la care a fost supus joi finantatorul CFR Cluj.

author avatar
National
2.083 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger