AcasăNews”Passaris” de Romania a intrat pe mana politistilor

”Passaris” de Romania a intrat pe mana politistilor

Ionel Marcel Lepa, barbatul care a impuscat mortal un politist, duminica, la Izvin, a fost operat,  ieri, la cateva ore dupa ce a fost capturat, pentru a i se extrage doua gloante care i-au ramas in corp. Medicii au anuntat, dupa interventie, ca barbatul ramane internat.

„E intr-o stare stabila. Ranile provocate de proiectile nu au afectat vase, nervi si nu i-au periclitat viata. Ambele proiectile au penetrat unul mana, unul toracele, dar fara a avea si un orificiu de iesire. Amandoua au fost recuperate si urmeaza sa se faca, probabil, o expertiza”, spun medicii. Totodata acestia spun ca exita un risc de septicemie deoarece gloantele au ramas in corpul acestuia mai mult de 48 de ore. Momentul prinderii lui Ionel Marcel Lepa a fost surprins in imagini. Politistii au descoprit locul in care se ascundea cu ajutorul canilor. Oamenii legii au fost ghidati de urmele de sange lasate de criminalul fugar. Totodata, pe imaginile video de la prinderea acestuia se poate observa cum criminalul fugar a fost incatusat si pus pe o canapea din una  din camerele casei din Remetea Mare.  ”Stau, dar nu mai da”,  striga barbatul. Pe de alta parte, agresiunile asupra polisistilor si aroganta infractorilor  este un fenomen care a excaladat, in ultima perioada.

Politista gravida, atacata

O politista insarcinata in 6 luni, din Arges, a fost trasa de par si lovita in burta de romi, in timpul unei interventii in comuna Hartiesti, judetul Arges. Totul s-a intamplat in timpul unui scandal intre doua familii de romi. Mai multi indivizi s-au batut pe strazile comunei, iar oamenii au sunat la numarul unic de urgenta 112. La fata locului s-a deplasat un echipaj de Politie format dintr-un agent si o politista insarcinata, si un echipaj SMURD. In momentul in care au ajuns cei doi politisti au descoperit ca sunt depasitit numeric. Astfel, cei doi au cerut intariri si apoi au incercat sa calmeze spiritele. La un moment dat, politista a fost trasa de par si lovita in burta. Dar sa nu uitam nici indentul din 10 august, anul trecut, cand o jandamerita a fost agresata fizic, de un grup #rezist, iar atacatorii i-au sustras pistolul.

author avatar
Ramona Feraru
837 afisari

4 COMENTARII

  1. Cine a trimis femeia aia în 6 luni gravida la interventie in țiganie sa fie data afara din politie ! Indiferent de ce funcție și grad are ,sau ca e haștagist tefelist !Și o freaca-n cap prin birouri!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger