AcasăNewsPasajul rutier de la Piata Presei a fost deschis circulatiei

Pasajul rutier de la Piata Presei a fost deschis circulatiei

O veste mult-asteptata pentru soferii bucuresteni, dar nu numai. Dupa mai bine de un an de la inceperea lucrarilor, si cu o intarziere de circa trei luni fata de data anuntata initial pentru finalizarea proiectului (aprilie 2015-n.r.), pasajul rutier subteran de la Casa Presei a fost deschis circulatiei, in ultima zi a acestei saptamani.

In prezenta edilului Capitalei, proiectul demarat in martie 2014 a fost inaugurat oficial, duminica, fiind deja dat in folosinta. „Pasajul rutier de la Piata Presei este finalizat, de astazi se poate circula”, a precizat primarul Oprescu.

Se asteapta ca, gratie darii in folosinta a noului pasaj, sa mareasca simtitor capacitatea de circulatie in intersectia din zona Casei Presei Libere, indeosebi la orele cu flux maxim, atat pe directiile Bulevardul Kiseleff – Arcul de Triumf, cat si pe Bulevardul Marasti – Expozitiei. In acest sens, e important de precizat ca legatura intre soselele Bucuresti-Ploiesti si soseaua Kiseleff se va face pe doua benzi de circulatie, dar si ca in subteran se desprinde o banda separata, ce va duce spre bulevardul Marasti.

Nu in ultimul rand, va reamintim ca, odata cu realizarea acestui proiect, vechea statie RATB de la Casa Presei (cea in care opreau autobuzele 335, 131 s.a), pe sensul catre Arcul de Triumf, a fost relocata chiar pe soseaua Kiseleff.

sursa foto: Facebook/Sorin Oprescu

290 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger