AcasăNewsPasajul Baneasa, in pericol de prabusire!

Pasajul Baneasa, in pericol de prabusire!

Pasajul Baneasa era pe punctul de a se darama inainte ca municipalitatea sa inceapa consolidarea lui. Unul din stalpii de sustinere era aproape desfacut in doua bucati.

Consolidarea Pasajului Baneasa face parte acum din lucrarile de reabilitare a carosabilului si liniei de tramvai de pe Bulevardul Aerogarii. Pasajul a fost inclus in proiect insa dupa inceperea lucrarilor de reabilitare a bulevardului, cand expertii si-au dat seama ca pasajul s-ar putea prabusi oricand. La momentul constatarii acestui pericol, mii de autoturisme traversau zilnic pasajul.

“Podul era sa se darame inainte sa incepem consolidarea lui. Una din riglelele de sprijin se desfacea practic in doua, iar celelalte rigle erau si ele foarte deteriorate. Pasajul a fost construit in 1985, dar cu materiale foarte proaste”, a precizat Ion Dedu, director executiv in cadrul Directiei de Transporturi si Sistematizarea Circulatiei din cadrul Primariei Capitalei, potrivit 365.ro

In acest moment, pe pasaj se circula partial. Traficul va fi redeschis in totalitate pentru autoturisme si tramvaie cel tarziu de la mijlocul lunii noiembrie, spun constructorii.

549 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger