AcasăNewsPasagerii unei curse Air France, rugati sa contribuie pentru carburant

Pasagerii unei curse Air France, rugati sa contribuie pentru carburant

(foto: airlinestravel.ro)

In urma unei opriri de urgenta, pasagerii unei curse Air France au fost rugati ca contribuie pentru plata carburantului astfel incat sa fie posibila continuarea zborului.

(foto: airlinestravel.ro)

Pasagerii unei curse Air France au avut parte de un moment neasteptat dupa ce, in urma unei aterizari de urgenta, au fost intrebati de catre membrii echipajului daca au bani la ei astfel incat sa ajute compania cu plata combustibilului necesar zborului.

Incidentul a avut loc miercuri, in timpul unei curse de la Paris spre Beirut, Liban, cand, din cauza unui incident armat, capitanul a decis sa aterizeze in Iordania, la Amman. Din cauza ca nu avea destul carburant, acesta a fost nevoit sa aterizeze in Siria, la Damasc.

Cum pe teritoriul sirian nu s-a putut plati cu cardul companiei Air France, pilotii i-au rugat pe cei 174 de pasageri sa cotizeze la plata combustibilului.

„AM aterizat in Siria, loc unde erau zeci de soldati care pareau foarte amenintatori. Ni s-a spus ca a intervenit o problema si ca nu au bani ca sa plateasca pentru combustibil. Dupa aceea ne-au intrebat daca am putea contribui la plata combustibilului deoarece se poate plati doar cash”, a declarat Najib, unul dintre pasageri, citat de telegraph.co.uk.

Din fericire, in momentul in care pasagerii cautau prin genti dupa bani, membrii echipajului i-au anuntat ca a fost gasita o solutie.

„Echipajul a dorit sa plateasca pentru combustibil cu cardul de credit insa nu a fost posibil din cauza sanctiunilor financiare. Ca o precautie membrii echipajului i-au rugat pe pasageri daca au bani. In cele din urma a fost gasita o solutie astfel incat avionul sa decoleze fara a ami fi necesar imprumutul din partea pasagerilor”, a declarat un purtator de cuvant al Air France.

In cele din urma avionul a decolat dupa cateva ore spre Larnaca, in Cipru, loc unde a realimentat, pentru ca, joi, avionul sa aterizeze  cu bine in Beirut.

author avatar
Ionut Zgimbau
393 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger