AcasăNewsPasagerii au inlemnit, iar sefii au vazut negru in fata ochilor cand...

Pasagerii au inlemnit, iar sefii au vazut negru in fata ochilor cand au vazut ce face la volan! (VIDEO)

Un tanar a reusit sa-si puna in cap atat pasagerii din autocarul pe care il conducea, cat si pe mai-marii care ii plateau salariul. Totul dupa ce a simtit nevoia sa-si faca manichiura la volanul autovehiculului care rula cu zeci de kilometri la ora.

La cateva zile dupa ce o soferita care a ales sa se penseze la volan, pe un drum din judetul Constanta, a provocat un accident cumplit, in urma caruia atat ea, cat si iubitul ei au pierit, un Set de imagini a ingrozit opinia publica. De aceasta data este vorba de un caz din Singapore. Si care a avut un final cu totul diferit de cel intamplat la noi in tara.

Chiar daca situatia a fost la limita, nimeni nu a fost ranit. Un pasager nemultumit a filmat momentele in care conducatorul auto sofa intre reprize de taiat unghiile de la maini. A pus estetica inaintea sigurantei lui si a oamenilor pe care ii transporta in autocarul care rula cu zeci de kilometri la ora, pe o autostrada. Si pentru asta a platit cu slujba. Imediat ce situatia a ajuns la urechile conducerii, soferul a fost concediat. Si a ramas cu destul timp la dispozitie cat sa-si faca manichiura fie acasa, fie la salon! Nu, insa, la volan!

[youtube]HI8sLSqiTr8[/youtube]

276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger