AcasăNewsPasager suspect de gripă, dus de pe Aeroportul Otopeni direct la spital

Pasager suspect de gripă, dus de pe Aeroportul Otopeni direct la spital

Autorităţile au acţionat, sâmbătă după-amiază, pentru preluarea unui bărbat venit pe Aeroportul Otopeni cu o aeronavă care a venit de la Tel Aviv, Israel.

Cum pasagerul prezenta simptome specifice gripei, s-a cerut asistenţă medicală la sol. În sensul în care o ambulanţă a aşteptat aterizarea avionului şi a preluat rapid călătorul care acuza stări de rău, pentru a-l duce cât mai rapid la Spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş, din Bucureşti.

Având în vedere faptul că s-a aflat că, în ultimele zeci de ore, numărul victimelor coronavirusului din China a crescut simţitor, dar şi că recent au fost confirmate primele cazuri în Europa, în speţă în Franţa, au existat supoziţii că ar putea fi vorba despre o suspiciune şi în cazul pasagerului ajuns în această zi pe Otopeni. Mai ales că, din câte au anunţat televiziunile de ştiri, omul ar fi călătorit în China în urmă cu aproximativ trei luni. E important de subliniat, însă, faptul că o astfel de ipoteză nu şi-a găsit, cel puţin deocamdată, vreo confirmare oficială.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger