AcasăNewsPartidul lui Becali s-a aliat cu PDL in lupta pentru primaria Capitalei...

Partidul lui Becali s-a aliat cu PDL in lupta pentru primaria Capitalei

Dupa o intalnire de mai bine de o ora pe care a avut-o, sambata, cu vicepresedintele PDL Elena Udrea, la sediul PDL din Capitala, George Becali a anuntat ca partidul sau s-a aliat cu liberal-democratii pentru alegerile locale. Liderul PNG nu a vrut sa divulge numele candidatului, rezumandu-se la a spune ca nu e Liviu Negoita, candidatul pe care il sustinuse el.

Gigi Becali

Becali a anuntat ca partidul sau s-a aliat cu PDL pentru alegerile locale. „Am intrat deja intr-o coalitie la Capitala, cu organizatia Bucuresti. Daca este surpriza si asa au hotarat aliatii mei nu pot sa spun. Nu mai pot sa fiu chiar Becali ala pe care il stiati pana acum, pentru ca nu mai sunt eu comandantul”, a spus liderul PNG.

George Becali a adaugat ca stie cine va fi candidatul PDL la Primaria Generala si ca este vorba de o alta persoana decat cea pe care o sustinuse el, potrivit Mediafax. „Eu stiu cine este. Eu am avut o alta optiune, tot din PDL, dar… Eu va pot spune ce optiune am avut eu. Nu va pot spune surpriza de care a zis doamna Udrea. Optiunea mea a fost Negoita. Dar se pare ca e o persoana care sta mai bine in sondaje decat Negoita. Este membru PDL, chiar un membru marcant”, a declarat Becali.

Europarlamentarul nu a oferit alte informatii, insa intrebat in legatura cu zvonurile care au circulat potrivit carora o optiune ar fi Cristian Preda, Becali a dat un raspuns cat se poate de categoric: „Doamne fereste! M-am inteles intr-adevar ca facem o intelegere si plecam impreuna, dar daca e Preda, imediat plec acasa. Dar ce, eu ma duc cu unu sa pierd? La pierzanie nu ma duc niciodata! Ce sa castige Preda? Pai Preda face 2% , il bate Oprescu, face 98% si el 2%. Daca o face si 2%…”.

232 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ciobanul Becali! Ce pretenții să ai de la el? Laș, fricos, tare în clanță și bărbat doar cu oile din stână. O javră perversă!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger