AcasăNewsPartidul Ipocritilor. Lideri: Angela Gheorghiu si Tudor Chirila

Partidul Ipocritilor. Lideri: Angela Gheorghiu si Tudor Chirila

March 17, 2007; Los Angeles. CA, USA;ANGELA GHEORGHIU - In Concert - March 17, 2007 at the Dorothy Chandler Pavilion, Los Angeles, California, USA.Los Angeles OperaMandatory Credit: Photo by Robert Millard(©) Copyright 2007 Robert Millard626-792-3237www.MillardPhotos.com

Daca s-ar organiza un Campionat Mondial al ipocriziei, Romania n-ar rata fazele superioare la nicio editie. Pai, cum altfel putem sa privim evenimentele de dupa victoria Simonei Halep la Roland Garros?! Gretoasa reactia sopranei Angela Gheorghiu, deplasate fluieraturile celor veniti pe Arena Nationala (efectul de turma, demonstrat inca o data), de-a dreptul jenanta replierea filialelor PSD din tara, care au intors-o ca la Ploiesti. Tuturor celor care au fost partasi la manjirea cu zoaie a unui atat de rar moment de bucurie si mandrie nationala: hai, sictir, frustratilor!

O Romanie antagonica ia nastere sub ochii nostri, iar la cresterea si dezvoltarea ei dau din coate (si din gura) si artistii. Tara e, deja, impartita in doua tabere, dovada ca pana si un eveniment ca cel de pe Arena Nationala a fost prilej de rafuiala politica. In tot acest camp de lupta cu sange tanar si nevinovat sacrificat pe altarul unor ideologii si interese meschine, te-ai fi asteptat ca macar artistii sa se tina deoparte. Sa-i vezi intr-un con al indiferentei, imbracati in haina luciditatii, daca nu purtand straiele decentei. De unde, zilnic se azvarle cate unul de pe stancile colturoase ale fuduliei, uitand ca, fara coarde, face bungee-jumping cu bunul simt!

Soprana iubeste banii, nu si pe cel care ii da

Peste zece mii de oameni au fluierat-o pe Firea luni seara, dar de marti dimineata si-au vazut de viata, plecand fiecare in treaba lui. Niciunul nu banuia, insa, ca din momentul primelor huiduieli si-a tras, fara sa-si doreasca, un avocat. O portavoce neplatita si nesolicitata. Probabil din lipsa de activitate (niciun concert pe la PMB, nimic?) si cu mintea, pardon, vocea odihnita, Angela Gheorghiu s-a erijat in purtatorul de cuvant al frustrarilor frustratilor de pe Arena Nationala. S-a erijat luni seara si a continuat si marti. Intr-un asemenea ritm, ai grija, Tudor Chirila, ca-ti ameninta pozitia de lider de opinie al generatiei #rezist!

In cazul Angelei Gheorghiu, problema, caci exista una!, sta in continuarea scenariului. Una deloc favorabila doamnei, a carei imagine a fost serios sifonata, ca sa nu zicem spulberata de dezvaluirile Primariei Bucuresti. Angela s-a bagat intr-un razboi care n-o privea, iar primul glont tras de Firea a si pus-o la pamant. „In data de 15 septembrie 2017, cu ocazia Zilelor Bucurestiului, soprana Angela Gheorghiu a concertat in Piata Constitutiei. Onorariul platit de PMB, prin Arcub, pentru concertul sustinut de soprana Angela Gheorghiu a fost de 144.906 euro!”. Comunicatul Primariei o lasa in ofsaid de ipocrizie pe fosta lui Roberto Alagna. Vreo 144.906 metri de falsitate a fost ofsaidul.

Pupa mana alesilor pana le iau banii

Din pacate, Angela Gheorghiu nu este un caz singular, el doar reflecta o imagine cat se poate de reala a artistului roman in anul de gratie 2018. Pupa mana politicianului care ii da de mancare cu un concert, doua pe an, apoi degraba il baga-n aia ma-sii cu prima ocazie ivita.

Nu vreti voi indragiti artisti sa va faceti un Partid al Ipocritilor Ati castiga alegerile detasat inca din primul tur

Tudor Chirila este unul dintre cei mai apreciati si valorosi cantareti de la noi, dar si un abonat fara jena la banii publici. „Banii primariei nu sunt banii primarului, indiferent din ce partid ar face parte”, este scuza pe care o imbratiseaza liderul „Vama”. Nu, ma, nu-s banii primarului, dar el iti semneaza statul de plata, ma-ntelegi ce zic, Giani din Las Fierbinti al muzicii? Iar cand incasezi de la unul (sau una, vezi cazul Firea) pe care maine il injuri, cum se cheama? Cu stanga iei, si iei zdravan, apuci bine cand bagi adanc mana in bugetul Primariei, iar cu dreapta tii microfonul la care zbieri despre lipsa spitalelor si a locurilor de joaca pentru copii. Pai, de ce nu sari la cap cu vreo donatie, Tudorele, cand te duci la banca sa-ti verifici contul dupa vreo prestatie la Zilele Bucurestilor, ale Ploiestilor si alte susanale asemanatoare la care te scalambai pe mii de euro?!

author avatar
Andrei Coman
2.307 afisari

5 COMENTARII

  1. Andrei Coman, indiferent de ce „apucaturi”au aceste vedete , ele au intrat in Hall of fame – ul umanitatii si la o adica isi permit sa-si dea cu parerea despre orice ce le trece prin cap , indiferent daca tie sau mie ne place sau nu ! Sunt privilegiati ajunsi in starea asta prin munca si talentul lor ( Nastase,Tiriac,Hagi,Halep,Gheorghiu Angela si altii) si daca cineva ( ex. PMB ) doreste sa fie beneficiarul talentului lor – trebuie sa plateasca . Nu cred ca s-a milogit Andgela Gheorghiu sau Chirila pe langa PMB ca sa-i primeasca contra cost la vre-o susanea ! Ca cei aflati pe Arena Nationala NU erau adusi gratis cu autocarele in schimbul mimetismului ideologic , este inca o dovada ca PSD-ul mai are de lucrat la spalarea creierelor si , ca bonus sa o pui pe aceasta toapa ideologica sa se bage-n seama pe marginea unui eveniment unic … deja si frustratii au prestanta lor ! Si au avut-o !

  2. Articol mâzgălit de puțoiul troglodiților, fără habar de valori, plin de emfază pupincuristică, mândru nevoie mare că îl bagă două babe în seamă.

  3. 6 miliarde de lei vechi pentru 45 de minute de cantat.
    Mare patriotism sa iei atatia bani in propria tara. Bani cat de multi si ifose asijderea de la cei care dau lectii unui popor prea adeseori pus la colt.

    • PMB a solicitat spectalul. Romanii de ce sa primeasca gratis, sunt neajutorati? Neam de milogi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger