AcasăNewsPartidul Conservator il sustine pe Piedone la Primaria Capitalei

Partidul Conservator il sustine pe Piedone la Primaria Capitalei

Partidul Conservator il sustine pe Cristian Popescu Piedone pentru Primaria Capitalei, a anuntat presedintele PC, Daniel Constantin.

Constantin a precizat ca anuntul referitor la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei nu a fost o decizie in conformitate cu toate cele trei parti ale USL, ci a fost vorba mai degraba despre o intentie venita din partea lui Victor Ponta, care nu este statutara.

El a precizat ca PC are un „candidat foarte iubit” in Bucuresti – Cristian Popescu Piedone – care si-a dovedit competenta.

Constantin a adaugat ca isi doreste ca  Piedone sa candideze la Primaria Bucurestiului nu dintr-un “orgoliu personal, ci pe sondaje care in momentul de fata arata ca este dorit si la municipiul Bucuresti”.

Daniel Constantin a subliniat ca PC a fost principalul sustinator al “coagularii fortelor de opozitie din Romania” iar conservatorii considera in continuare ca “obiectivul de a conslida USL a primordial”.

Co-presedintii USL Crin Antonescu si Victor Pont au anuntat intr-o conferinta de presa ca actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, este  “candidat independent in parteneriat cu USL” la Primaria Generala a Bucurestiului la alegerile locale din 2012.

Oprescu stia ca PC ii sustine candidatura: „Nu am cunostinta ca se impotrivesc”

Intrebat daca Popescu Piedone va candida la Primaria Capitalei, Oprescu a spus: „Nu stiu. M-ar onora, in orice caz”.

El a aratat, intrebat de ce parteneriatul cu USL este doar in trei, respectiv Oprescu-PSD-PNL si nu face parte si PC, Oprescu a spus ca, din cate stie, PC ii sustine candidatura.

„Nu am inteles nicio clipa ca PC nu e alaturi de mine. Dar, si acolo partidul e facut din oameni, au parerile lor. Nu am cunostinta ca se impotrivesc”, a spus Oprescu.

Citeste si:

E oficial: Oprescu, candidat independent sustinut de USL la Primaria Capitalei

285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger