Cauta

Participa la “Marea Comentariada” si te trimitem la concertul de Craciun al lui Stefan Banica

Participa la concursul “Marea Comentariada” si poti castiga invitatii la cel mai tare eveniment al sfarsitului de an: celebrul concert extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica. Punem la bataie 10 invitatii de cate doua persoane la concertul din 16 decembrie, ce pot ajunge in posesia oricarui comentator de pe national.ro.

UPDATE 6: Astazi, 12 decembrie, a avut loc marea extragere pentru ultimele cinci invitatii la Concertul Extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica. Comentariile castigatoare au fost postate de urmatorii utilizatori: Voicu Alexandra, Marin Vasile, Nicoleta Costache, Calin Raluca si Dana Olariu. Toate aceste patru persoane au primit cate un e-mail pentru a confirma si valida extragerea.

UPDATE 5: Comentariul castigator extras luni, 5 decembrie, s-a inregistrat la newsletter cu numele BUZEA CEZAR. Asteptam confirmarea acestei persoane, pentru a valida castigatorul acestei saptamani.

UPDATE 4: Comentariul castigator extras luni, 28 noiembrie, s-a inregistrat la newsletter cu numele SILIVESTRU ANDRA, persoana ce a fost confirmata drept castigatoarea unei invitatii de 2 persoane la Concertul Extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica.

UPDATE 3: Comentariul castigator extras astazi, luni 21 noiembrie, s-a inregistrat la newsletter cu numele POPA VENERA, persoana ce a fost confirmata drept castigatoarea unei invitatii de 2 persoane la Concertul Extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica.

UPDATE 2: Comentariul castigator extras astazi, luni 15 noiembrie, s-a inregistrat la newsletter cu numele MIRELA MARIN, persoana ce a fost confirmata drept castigatoarea unei invitatii de 2 persoane la Concertul Extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica.

UPDATE 1: Comentariul castigator extras astazi, luni 7 noiembrie, s-a inregistrat la newsletter cu numele GRECU CORINA, persoana ce a fost confirmata drept castigatoarea unei invitatii de 2 persoane la Concertul Extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica.

Concursul “Marea Comentariada” incepe luni, 31 octombrie, ora 00:01!

Iata cum poti sa participi:

  1. Inscrie-te la newsletter-ul national.ro cu nume, prenume si un e-mail valid.
  2. Incepand cu 31 octombrie, lasa cel putin un comentariu la articolul tau preferat de pe national.ro si semneaza cu acelasi nume, prenume si e-mail pe care le-ai inregistrat si la newsletter.
  3. Dupa ce ai comentat esti inscris in concurs si ai o sansa de castig la extragerile saptamanale sau la cea finala.
  4. Poti lasa mai multe comentarii, la unul sau la mai multe articole diferite si ai mai multe sanse de castig. Comenteaza in fiecare zi, de luni pana duminica, si vei avea si mai multe sanse de castig!

Aboneaza-te  la Newsletter-ul national.ro

Dupa acesti pasi esti inscris in concurs. Iata cum are loc extragerea:

Reguli importante:

Zilele de luni in care au loc extrageri saptamanale sunt urmatoarele: 7 noiembrie, 14 noiembrie, 21 noiembrie, 28 noiembrie si 5 decembrie cand se trage la sorti cate un singur castigator dintre cei care au comentat pana la momentul respectiv.

Extragerea finala are loc pe 12 decembrie 2011 la ora 15:00.

Invitatiile din cadrul consursului “Marea Comentariada” sunt valabile pentru concertul din data de 16 decembrie 2011.

***

Concertele Extraordinare de Craciun, sustinute an de an de Stefan Banica, implinesc anul acesta 10 ani de existenta, eveniment ce va fi sarbatorit in luna decembrie la Sala Palatului printr-un spectacol grandios, in care va fi descoperita esenta a tot ceea ce a fost mai frumos in acesti 10 ani.

Stefan Banica va da anul acesta startul Concertului Aniversar de Craciun – 10 ani pe data de 14 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului si va fi urmat de alte doua concerte programate pe 15 si 16 decembrie.

Aboneaza-te  la Newsletter-ul national.ro

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version