AcasăNewsParticipa la “Marea Comentariada” si te trimitem la concertul de Craciun al...

Participa la “Marea Comentariada” si te trimitem la concertul de Craciun al lui Stefan Banica

Participa la concursul “Marea Comentariada” si poti castiga invitatii la cel mai tare eveniment al sfarsitului de an: celebrul concert extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica. Punem la bataie 10 invitatii de cate doua persoane la concertul din 16 decembrie, ce pot ajunge in posesia oricarui comentator de pe national.ro.

UPDATE 6: Astazi, 12 decembrie, a avut loc marea extragere pentru ultimele cinci invitatii la Concertul Extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica. Comentariile castigatoare au fost postate de urmatorii utilizatori: Voicu Alexandra, Marin Vasile, Nicoleta Costache, Calin Raluca si Dana Olariu. Toate aceste patru persoane au primit cate un e-mail pentru a confirma si valida extragerea.

UPDATE 5: Comentariul castigator extras luni, 5 decembrie, s-a inregistrat la newsletter cu numele BUZEA CEZAR. Asteptam confirmarea acestei persoane, pentru a valida castigatorul acestei saptamani.

UPDATE 4: Comentariul castigator extras luni, 28 noiembrie, s-a inregistrat la newsletter cu numele SILIVESTRU ANDRA, persoana ce a fost confirmata drept castigatoarea unei invitatii de 2 persoane la Concertul Extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica.

UPDATE 3: Comentariul castigator extras astazi, luni 21 noiembrie, s-a inregistrat la newsletter cu numele POPA VENERA, persoana ce a fost confirmata drept castigatoarea unei invitatii de 2 persoane la Concertul Extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica.

UPDATE 2: Comentariul castigator extras astazi, luni 15 noiembrie, s-a inregistrat la newsletter cu numele MIRELA MARIN, persoana ce a fost confirmata drept castigatoarea unei invitatii de 2 persoane la Concertul Extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica.

UPDATE 1: Comentariul castigator extras astazi, luni 7 noiembrie, s-a inregistrat la newsletter cu numele GRECU CORINA, persoana ce a fost confirmata drept castigatoarea unei invitatii de 2 persoane la Concertul Extraordinar de Craciun al lui Stefan Banica.

Concursul “Marea Comentariada” incepe luni, 31 octombrie, ora 00:01!

Iata cum poti sa participi:

  1. Inscrie-te la newsletter-ul national.ro cu nume, prenume si un e-mail valid.
  2. Incepand cu 31 octombrie, lasa cel putin un comentariu la articolul tau preferat de pe national.ro si semneaza cu acelasi nume, prenume si e-mail pe care le-ai inregistrat si la newsletter.
  3. Dupa ce ai comentat esti inscris in concurs si ai o sansa de castig la extragerile saptamanale sau la cea finala.
  4. Poti lasa mai multe comentarii, la unul sau la mai multe articole diferite si ai mai multe sanse de castig. Comenteaza in fiecare zi, de luni pana duminica, si vei avea si mai multe sanse de castig!

Aboneaza-te  la Newsletter-ul national.ro

Dupa acesti pasi esti inscris in concurs. Iata cum are loc extragerea:

  • In fiecare zi de luni, pe toata durata concursului, are loc tragerea la sorti saptamanala dintre toate persoanele care au lasat cel putin un comentariu de cand a inceput concursul, in urma careia este extras un castigator ce va primi o invitatie valabila pentru doua persoane la concert. 5 saptamani de concurs, 5 castigatori!
  • Ultima zi a concursului va fi duminica 11 decembrie 2011, iar luni 12 decembrie 2011, are loc extragerea finala cand vor fi trasi la sorti ultimii 5 castigatori diferiti a cate o invitatie valabila pentru doua persoane.
  • Extragerile au loc in fiecare zi de luni la ora 15:00, iar in cel mai scurt timp castigatorul va a fi anuntat pe site-ul national.ro si  printr-un e-mail prin care i se solicita datele de contact pentru a intra in posesia invitatiei. Deci fiti cu ochii pe site si pe e-mail, in fiecare luni dupa ora 15:00 pentru a afla daca sunteti fericitul castigator.
  • ATENTIE! Daca acest castigator nu raspunde la e-mail in 24 de ore de la extragere, adica pana marti la ora 15:00, se va face o noua extragere si procedura se repeta.

Reguli importante:

  • comentariile nu trebuie sa contina injurii sau expresii licentioase si trebuie sa fie la tema articolului la care sunt atribuite
  • NU vor fi validate comentariile ce contin unul sau mai multe caractere, fara sens si fara logica
  • in mod obligatoriu adresele de e-mail de pe care sunt emise comentariile trebuie sa fie inregistrate si la newsletter
  • participa la concurs doar comentariile postate pe national.ro incepand cu data de 31 octombrie 2011, ora 00:01
  • mai multe comentarii inseamna mai multe sanse de castig, indiferent la ce articole sunt postate atata vreme cat ele vor face referire la subiectul articolului respectiv
  • un singur utilizator poate castia o singura invitatie valabila pentru doua persoane
  • e-mailul trebuie sa fie valid pentru ca prin intermediul acestuia va vom solicita datele de contact

Zilele de luni in care au loc extrageri saptamanale sunt urmatoarele: 7 noiembrie, 14 noiembrie, 21 noiembrie, 28 noiembrie si 5 decembrie cand se trage la sorti cate un singur castigator dintre cei care au comentat pana la momentul respectiv.

Extragerea finala are loc pe 12 decembrie 2011 la ora 15:00.

Invitatiile din cadrul consursului “Marea Comentariada” sunt valabile pentru concertul din data de 16 decembrie 2011.

***

Concertele Extraordinare de Craciun, sustinute an de an de Stefan Banica, implinesc anul acesta 10 ani de existenta, eveniment ce va fi sarbatorit in luna decembrie la Sala Palatului printr-un spectacol grandios, in care va fi descoperita esenta a tot ceea ce a fost mai frumos in acesti 10 ani.

Stefan Banica va da anul acesta startul Concertului Aniversar de Craciun – 10 ani pe data de 14 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului si va fi urmat de alte doua concerte programate pe 15 si 16 decembrie.

Aboneaza-te  la Newsletter-ul national.ro

author avatar
Ciprian Purice
9.233 afisari

17 COMENTARII

  1. buna ziua/in legatura cu emisiunea ,,dansez pt.tine,,unii oamenii chiar nu au nici o treaba cu dansul si cu viata asta grea ,asa cum este solcanu care nu are habar de nimic,cei mai buni sa castige..iar treaba cu recensamantul mi se pare o mare aberatie,adica cum sa-mi dau datele online fara sa stiu daca sunt protejate si folosite cum trebuie ..aveti grija fratilor ca vor sa scape de noi cat mai repede parlamentarii astia sa ramana doar bogatii pe pamantul asta ..iar cu prevenirea cutrmurului pe iphone este o mare pacaleala,in 30 sec nu apuci nici sa respiri dar sa te feresti de cutremur..nus tie nimeni cand va veni acel cutremurmare

  2. Cred ca unul dintre cele mai apreciabile gesturi ale actualului presedinte ,este participarea lui Traian Basescu la ceremoniile de canonizare a Mitropolitului Andrei Saguna>
    Un eveniment care merita consemnat intr-o perioada agitata a tarii si nu numai ,intr-o viata plina de griji si probleme,ultima speranta vine din religie si credinta!
    Desi evenimentul care se anunta unul inaltator si plin de emotii crestine, nu a fost lipsit de incidente,un barbat apropiindu-se de presedinte si stigand “Domnule presedinte! Opriti coruptia din tara! Opriti coruptia! Ne adresam coruptilor in aceasta tara”.
    Chiar si in aceste clipe vocea poporului e dornic de strigat de dreptate si de liniste …strigat care se stinge in neant ,din pacate!

  3. Oare ce patesc barbatii maturi ,chiar batrani in cazul lui Al Pacino,de ajung penibili si dezgustatori la o anumita varsta?Oare ei chiar cred ca fetele astea tinere ii iubesc sau se amagesc cu gandul ca vor mai castiga ceva audienta? Pe mine unul ma pierdut de admirator …

  4. Buna seara.In legatura cu emisiunea ”Dansez pentru tine”. Astept cu nerabdare ziua de vineri. Cu siguranta ca PEPE si ANDREEA sunt cei mai buni dansatori din acest sezon. Echipa PRO TV, juriul, prezentatorii si dansatorii ma incanta de fiecare data. 10 cu FELICITARI.

  5. sper sa castig, pentru ca imi doresc foarte mult sa merg la concert. am fost in fiecare an

  6. astept cu interes concertul lui Banica jr.
    dar…nu cred ca am vreo sansa sa castig biletul
    asa ca …

  7. Buna ziua! Iubesc emisiunea „DANSEZ PENTRU TINE”si apreciez truda depusa de acesti tineri pentru cauze nobile. Imi place mult cum canta STEFAN si respect memoria tatalui sau. Eu sunt din Bacau dar, daca as castiga o invitatie, as oferi-o verisoarei mele din Bucuresti,ca se apropie ziua ei si imi place mult sa fac cadouri. Cred ca va fi un spectacol superb.

  8. emisiunea dansez pentru tine este cea mai frumoasa si cea mai spectaculoasa emisiune de pana acum.stefan si iulia sunteti cei mai tari in special juriul.Va doresc mult succes mai departe si sa mai fie inca 100 de sezoane

  9. as vrea sa castig cele doua bilete,deoarece imi place foarte mult de stefan banica jr. sunt o fana de a lui si nu am fost niciodata la un concert de al sau,si sincer as vrea sa ma duc sa il vad si sa ii cer un autograf.

  10. mie imi place de stefan banica jr.mai ales cum canta dar imi place si emisiunea,face o echipa buna impreuna cu iulia

  11. imi plac ff mult melodiile sale daca as putea le as asculta non stop, vreau sa castig deoarece sunt o mare fana,si nu am fost niciodata la nici un concert

  12. urmaresc cu mare interes emisiunea „Dansez pentru tine” ,este una dintre cele mai reusite emisiuni , iar despre prezentatori am numai laude.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger