AcasăNewsPartenerul lui Soros: Cumparati dolari, vindeti aurul!

Partenerul lui Soros: Cumparati dolari, vindeti aurul!

Jim Rogers este partener cu George Soros la firma Quantum

Jim Rogers, afaceristul care, impreuna cu George Soros, a pariat impotriva lirei sterline si a castigat, sustine ca investitia momentului este dolarul american.

Jim Rogers este partener cu George Soros la firma Quantum

Rogers sustine ca, in urma cu un an, cand toata lumea se ferea de dolarul american, el a decis sa faca altfel. ”Cand toti sunt pe o singura parte a barcii, trebuie sa te muti in partea cealalta pentru o vreme”, a spus Rogers , precizand ca, pe langa dolari,  mai detine renminbi (moneda chineza) si yeni japonezi.

Cat priveste aurul, Rogers sustine ca pretul acestuia, foarte ridicat in acest moment (1.700$/uncie), ar putea suferi in viitor o scadere. ”Am aur si as mai cumpara, daca pretul scade la 1.000 $ uncia”, a mai spus Rogers.

author avatar
Arpad Dobre
311 afisari

3 COMENTARII

  1. Mai rogerse, tu esti zdravan la cap sa ne propui asa ceva indecent?.Daca matale si pretenul tau aveti prea multi bani de furat, noi nu, asa ca mutati vorba in alte part(ur)i ca noi suntem satui de alde astia speculanti si trisori, invatati sa castige fara munca, dar usor.Sau faci apel la mafia statala portocalie de la noi, oare!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger