AcasăNewsParteneriat intre Carrefour Romania si Angst

Parteneriat intre Carrefour Romania si Angst

Carrefour Express Angst Domenii este primul magazin de proximitate in francoza

Grupul Carrefour in Romania si societatea Angst anunta  lansarea francizei Carrefour.  Colaborarea celor doua firme s-a materializat  prin deschiderea primului magazin de proximitate, sub sigla Carrefour Express.

Carrefour Express Angst Domenii este primul magazin de proximitate in francoza

Magazinul  Carrefour Express Angst Domenii a fost deschis recent in Piata  Domenii din Bucuresti. Unitatea are o suprafata de vanzare de 390 metri patrati si ofera aproximativ 4.000 de produse, dintre care 700 de articole Carrefour.

Colaborare. François Melchior de Polignac (stanga) si Sorin Minea (dreapta) s-au declarat increzatori in parteneriatul dintre firmele lor

Angst este furnizorul Carrefour de multa vreme si, in acelasi timp, are si o retea proprie de magazine. Carrefour aduce experienta, managementul categoriilor si o marca iubita de romani.  Impreuna, Carrefour si Angst ilustreaza foarte bine proverbul romanesc: „Unde-s doi puterea creste!”. Carrefour Express indeplineste in acelasi timp dorinta Carrefour de a fi mai aproape de clienti, de a aduce produsele si calitatea Carrefour in inima cartierelor. Carrefour dezvolta astfel in Romania trei formate de magazine:

– 23 de hipermarketuri Carrefour

– 39 de supermarketuri Carrefour Market

– 1 magazin de proximitate Carrefour Express: „Un prieten aproape de tine!”

Clientii Carrefour Angst Domenii au la dispozitie 4.000 de produse

Carrefour Angst Domenii este primul magazin en detail, cu preponderenta alimentar, in franciza. „Suntem mandri sa fim primii care o fac, asa cum am fost si in 2001, primii care au propus hipermarketul in Romania”,  a declarat François Melchior de Polignac, Director Carrefour Romania.  La randul sau, presedintele Angst, Sorin Minea s-a aratat increzator in acest parteneriat. ” Cand am inceput, acum 20 de ani, am vrut sa fim numarul 1 in calitate si credem ca am reusit acest lucru”, a precizat Sorin Minea.

author avatar
eNational
815 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger