AcasăNewsPartenera lui Hollande se viseaza Danielle Mitterrand

Partenera lui Hollande se viseaza Danielle Mitterrand

Partenera presedintelui Frantei, jurnalista Valérie Trierweiler, vrea sa fie activa in viata publica, in calitate de Prima Doamna.

Hollande si Valérie Trierweiler vor sa reinvie epoca sotilor Mitterrand

Chiar daca nu e luata cu acte de Francois Hollande, „Rotweilerul”, cum e poreclita, e decisa sa nu fie perceputa ca „o papusa de portelan”(?!). „Vreau sa reprezint imaginea Frantei, sa zambesc atunci cand este nevoie, sa fiu bine imbracata, sa ofer o imagine frumoasa” zice Valérie, in varsta de 47 de ani, despre care criticii spun ca arata destul de obosita. Ea a refuzat sa fie comparata cu Michelle Obama, si ca „imagine”, si ca activitate.

Sotii Mitterrand

Idealul ei este Danielle Mitterrand, cine alta? Si Hollande il are drept idol pe Francois Mitterrand. Ca tarie de caracter, Valérie vrea sa fie ca Hillary Clinton. Adica prefera tipul Primelor Doamne inselate?, se intreaba presa franceza. Despre proaspatul presedinte spune ca e un om „agreabil si relaxat”. Asa o fi in particular, dar iata ca primul mesaj al lui Hollande a fost unul foarte dur adresat premierului britanic, David Cameron, caruia i-a transmis ca „Europa nu este un restaurant cu autoservire”, referitor la indiferenta centrului financiar City din Londra fata de soarta zonei euro.

author avatar
Adina Mutar
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger