AcasăNewsPartenera de viata a lui Dan Condrea a venit la Medicina Legala

Partenera de viata a lui Dan Condrea a venit la Medicina Legala

Tanara care ii era alaturi patronului Hexi Pharma a ajuns in aceasta dupa-amiaza la sediul ilfovean al IML-ului, foarte probabil pentru a identifica ramasitele trupesti ale omului de afaceri, dar si pentru a se indeplini alte formalitati necesare in cazul persoanelor care ajung, ulterior unui accident, la acest institut.

Din cate s-a putut observa din imaginile difuzate de televiziunile de stiri, tanara Uliana a ajuns la Institutul de Medicina Legala. Nu a venit singura, ci insotita de o femeie si de un barbat. Femeia era imbracata in negru, nu a facut nicio declaratie si nu s-a oprit din drum pana ce nu a ajuns in incinta IML-ului de pe raza judetului in care s-a produs accidentul rutier caruia, din cate se pare, i-ar fi cazut victima barbatul iubit.

De latfel, in cursul primei parti a zilei, specialistii legisti au facut necropsia trupului fara viata, pentru a stabili ce anume a cauzat moartea barbatului.

Ar mai fi de mentionat un element important, si anume acela ca, avand in vedere ca, dupa ce autoturismul la volanul caruia s-ar fi aflat Condrea s-a izbit de un copac, chipul victimei a devenit de nerecunoscut, avand in vedere ca soferul a fost, practic desfigurat. De aici si incertitudinea care planeaza si la aceasta ora in cazul de fata, dar si cererea anchetatorilor ca specialistii sa faca si un etst ADN, astfel incat sa fie eliminata orice urma de dubiu in privinta identitatii victimei. Ramane de vazut cand vor fi facute publice rezultatele analizei genetice.

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger