AcasăNews"Parola in Targoviste". Dan: S-a exagerat in mod indentionat ideea ca a...

„Parola in Targoviste”. Dan: S-a exagerat in mod indentionat ideea ca a fost blocat orasul

Este a doua oara, in cateva zile, cand sefei MAI i se cere plecarea din functie, dupa ce si presedintele solicitase demiterea lui Carmen Dan, pe fondul organizarii alegerilor din 26 mai

Ministrul de Interne nu e de acord cu interpretarile care s-au dat, in ultima perioada, dupa metoda „parolei” folosite in Targoviste, in ziua mitingului PSD, cand accesul autoturismelor in zona in care avea sa aiba loc evenimentul electoral al social-democratilor a fost restrictionat.

„S-a exagerat in mod intentionat ideea ca a fost blocat intregul oras. Stiu ca s-au dispus masuri de restrictionare a acesului in zona in care se desfasura o adunare publica, un miting cu caracter electoral, de catre organizatori. Si accesul a fost restrictionat doar pentru acea zona care era autorizata si legala. Parola a fost convenita de catre organizator”, a sustinut Carmen Dan.

Totodata, sefa MAI-ului a ales sa raspunda si reprosurilor adresate, recent, de la Cotroceni, cu privire la aceasta masura, aducandu-i in atentie sefului statului ca si in cazul deplasarilor primului om in stat se restrictioneaza circulatia in calea acestuia. „L-am vazut ieri si pe presedintele Iohannis acuzand, ca de obicei, fara sa aiba informatii reale. (…) Ii amintesc domnului presedinte ca si pentru dansul se dispun astfel de masuri de restrictionare a zonei pe care o traverseaza, tot de catre aceeasi comandanti din Politie si Jandarmerie”, a replicat Carmen Dan, dupa ce Iohannis invocase faptul ca „Targoviste, oras frumos, cetate de scaun, a fost inchis orasul, fiindca pesedistiii au vrut in liniste sa isi faca campania electorala”.

199 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger