AcasăNewsParlamentul se transformă în poligon de luptă? Doi revoluționari au vrut să...

Parlamentul se transformă în poligon de luptă? Doi revoluționari au vrut să intre cu cuțite și un box

A fost un nou incident de securitate, vineri, la Parlament. Doi revoluționari care mergeau la o conferință au vrut să intre cu cuțite și un box.

Angajații SPP i-au depistat la timp şi i-au oprit. A fost sesizată şi poliţia.

Unul s-a lăudat că are acasă o grenadă

Cei doi oameni opriți la poartă aveau asupra lor două cuțite tip briceag și un box din metal, obiectele fiind depistate la controlul de securitate.

Ei urmau să participe la un eveniment Conferința Naționala Pentru Demnitatea Revoluționarilor din Decembrie 1989, ce se desfășoară în incinta Palatului Parlamentului. Erau persoane în vârstă.

Iritat de controlul la care a fost supus, unul dintre indivizi a avertizat, spunând că acasă are o grenadă.

Au fost duşi la secţia de Poliţie

Secția 17 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că la intrarea în Palatul Parlamentului, cei de la SPPP au găsit, în urma controlului de securitate, obiecte interzise la doi indivizi care urmau să participe la o conferință națională pentru demnitatea revoluționarilor din 1989.

Cele două persoane au fost duse la o secție de poliție din proximitate.

author avatar
Andrei Ștefan
272 afisari

9 COMENTARII

    • JEGUL NATIEI ROMANE , AJUNSI SA CONDUCA ? NU ! SUNT DOAR NISTE SLUGI DECEREBRATE , DEJECII UMANE CE VOTEAZA LA COMANDA

  1. Extraordinar , poligon de lupta ! ce mizerie de exagerare de vreo 3 zile , un briceag de taiat conserve este prezentat ca un tanc leopard . la bufetul parlamentului nu sint cutite ? un pix este mai periculos decat o bucatica de plumb sub forma de glont , care s-a mancat câcat ieri toata ziua . de ce va este frica nu scapati , ce ati vrea sa va cante la vioara lumea dupa ce ati jefuit țara ?

  2. ”Demnitatea” fara brisca e ca nunta fara lautari. Zau, cu ce credeti ca au facut scandal ”revolutionarii” din dec.1989 ???

  3. se vede clar ca media romaneasca este controlata in totalitate de securitate , toate televiziunile si site abordeaza prosteala asta cu ” valul de violente ” , dar daca ar fi ucisi ca in sua ce ar mai zice daca aici se face valva pentru un briceag ?

  4. Va luat frica deja???
    Imediat vor da o ordonanță de urgență, cum numai ei se pricep, bineînțeles doar în avantajul lor, în care vor interzice agrafele de păr și de birou, pixurile, accesul cu tije metalice prin oase, piaptanele, fermoarul prea lung la șlițul de la pantaloni, că doar toate sint obiecte periculoase și posibil mortale, pentru aleșii noștri, nu???

    Atita gargara și rahat mincat zilele astea, pentru niște ca….. turi, de presa și media din România, că zici că acum, acum, se va intimpla ceva și la noi!!!

    Dar stați liniștiți, că mina lungă a legii veghează asupra aleșilor, ca nici măcar o adiere să nu le deranjeze aura de mari ginditori și făcători de bine ai neamului!!!!

    Se bate apa în piua tocmai pentru, a acapara atenția prostimii, cu tot felul de posibile infracțiuni, pentru a putea impune și vota, că vitele, în masă, alte restricții și controalele pentru actualii și viitorii deținători de arme, de orice fel!!!!

    Nu vedeți că de cite ori se intimpla ceva, pe undeva în lume, dar cu arme de foc sau arme albe, imediat se aplica masuri de restricție tot mai drastice, controale și abuzuri în numele siguranței!!!
    Interziceți dracului și mașinile, și pungile de plastic și bicicletele că anual mor în România citeva zeci de mii de oameni, doar din cauza asta!!!
    Dar un accident de mașină în care mor citeva persoane, adulți și copii, Sint doar statistici, în schimb să ai la tine un virf de proiectil, un glonț, un fier inert și fără vreun pericol pentru deținător sau pentru cei de lingă el, să transformat în infracțiune și pericol public în zilele astea!!

    Dar asta doar la noi, că în altă parte ți sar ride in față, pentru așa ceva..
    Tot mai bolnavă societatea noastră, în fine, poate vreodată, pe viitor o să vedem și ce este important, nu balivernele astea de 2 bani!!!
    Să fiți sănătoși…

    • bine spus , dar sa stii ca asta are si o parte buna , eu unul sint atat de scarbit de asa zisele tv de stiri (false ) moarte dupa senzational , incat urmaresc cat mai putin prostiile lor pe zi ce trece . cred ca ziua in care voi sterge din grila aceste programe este tot mai aproape .

  5. Romania este o tara sub ocupatie militara straina si ca urmare, Parlamentul si Guvernul de la Bucuresti nu sint institutii reprezentative. Aceste institutii servesc interesele Fortelor Militare de Ocupatie. Toate actele si masurile luate de catre acestia dupa 22 Decembrie 1989 sint nule de drept.

  6. Aceste violente sunt începute din 2017 de usr pnl în frunte cu Klaus iohanis,uitam protestele zilnice în care era promovata ura fata de ciuma roșie uitam cum rares bogdan din studioul realitatea instiga tinerii frumoși și liberi sa se ducă peste parlamentari ca de…este democratie,același rares bogdan care acum este europarlamentar pnl,oare când făcea pe jurnalistul independent cine l plătea sa manipuleze lumea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger