AcasăNewsParlamentul, redeschis in tinute de vacanta

Parlamentul, redeschis in tinute de vacanta

Liberalii Calin Popescu Tariceanu si Mihai Voicu l-au incadrat pe colegul Dan Motreanu, atenuand sobrietatea acestuia

Parlamentarii se despart cu greu de vacanta. O demonstreaza tinutele lejere si figurile destinse ale deputatilor reuniti, ieri, in Biroul permanent.

Liberalii Calin Popescu Tariceanu si Mihai Voicu l-au incadrat pe colegul Dan Motreanu, atenuand sobrietatea acestuia

Cum sesiunea ordinara de toamna bate la usa, conducerea Camerei a fost convocata, ieri, de Roberta Anastase. Bronzati si imbracati “civil”, in tinute estivale (cu o singura exceptie, Dan Motreanu), deputatii care au raspuns “prezent” au lasat pentru saptamana viitoare incrancenarea si insultele.

Pana sa se apuce din nou de numarat voturile, Roberta Anastase isi lasa feminitatea sa “zburde” in voie

Calmi, zambitori, amabili fara a tine cont care de pe unde este, de la putere sau din opozitie, deputatii au reusit sa se inteleaga repede si sa iasa la fel de relaxati din sedinta. Inseninata de lipsa costumelor negre, inlocuite cu tinute casual, atmosfera a fost si mai mult destinsa de prezenta presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, imbracata cu o rochie de vara inflorata, total deosebita de taioarele arborate in timpul sesiunilor parlamentare. Detasarea si seninatatea afisate ieri de parlamentari se vor destrama ca fumul, luni. Nu din cauza concentrarii asupra muncii, ci din cauza reluarii ostilitatilor din punctul in care le-au lasat la plecarea in vacanta.

[nggallery id=132]

author avatar
Simona Badulescu
486 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger