AcasăNewsParlamentul a decis! Monica Gubernat, numită la șefia CNA-ului/ Rezultatul votului

Parlamentul a decis! Monica Gubernat, numită la șefia CNA-ului/ Rezultatul votului

sursa foto: CNA - Consiliul Național al Audiovizualului/Facebook

Vești din Parlament. Vizează fotoliul de președinte al Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), propunere ce a fost supusă marți la vot.

Concret, Plenul Parlamentului a decis, marţi, numirea Monicăi Gubernat în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului, notează Agerpres. A fost vorba despre un vot secret, cu buletine, rezultatul indicând faptul că s-au înregistrat 233 de voturi „pentru” şi 4 „contra”.

Ar mai fi de precizat faptul că, potrivit sursei citate, parlamentarii USR şi cei neafiliaţi aparţinând partidului Forţa Dreptei şi REPER nu au participat la vot.

Propusă, în ianuarie, pentru funcția de președinte al CNA

Monica Gubernat a fost propusă pentru funcția de președinte al CNA-ului în urmă cu aproximativ o lună și jumătate. Mai exact, în ședința Consiliului Național al Audiovizualului din 19 ianuarie.

„Întrunit în ședința din data de 19.01.2023, în conformitate cu prevederile art. 15 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, membrii Consiliului Național al Audiovizualului au decis să propună pentru funcția de Președinte al CNA pe doamna Maria Monica Gubernat și l-au ales Vicepreședinte pe domnul Valentin Alexandru Jucan”, se menționa, la acea dată, într-un comunicat de presă transmis de la nivelul CNA.

author avatar
Andrei Coman
375 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger