AcasăNewsParlamentarii si mizerabila lor leafa

Parlamentarii si mizerabila lor leafa

Deputatul Remus Borza ar muri de foame cu ”doar” 1000 de euro pe luna. Romanii traiesc cu mult mai putin ca sa-l voteze pe el - si nu numai

Proaspat ajuns deputat (din partea ALDE), Remus Borza se plange de ”leafa mizera” de doar 1000 de euro, care nu le poate asigura parlamentarilor ”traiul de zi cu zi”.

Deputatul Remus Borza ar muri de foame cu doar 1000 de euro pe luna Romanii traiesc cu mult mai putin ca sa l voteze pe el si nu numai

Desi traieste in Romania, Remus Borza si-a permis sa spuna ca ”nimeni nu poate trai cu 1000 de euro”! Asta in conditiile in care majoritatea romanilor ar considera ca sunt veri primari cu Rockefeller daca ar avea un asemenea salariu iar mai mult de jumatate dintre compatriotii nostri ar zice bogdaproste pentru jumatate din suma avansata de Borza – care de fapt si reprezinta salariul mediu net in Romania anului 2017 (483,53 euro, respectiv 2196 de lei ca sa fim exacti). Realitatile mioritice ii sunt insa total straine deputatului ALDE, care plange de mila parlamentarilor si sustine ca ”leafa mizera” ii tine pe alesi intr-o ”forma de iobagie” care ”ii vulnerabilizeaza la coruptie”. Altfel spus, Borza sugereaza ca, daca i-am plati cum se cuvine, parlamentarii ar deveni peste noapte asi in compunerea unor legi clare si coerente si nu ar mai pune fereasca Dumnezeu mana pe vreun banut ”murdar”. Ce nu intelegem noi (si ne indoim serios ca Borza ar putea sa ne lamureasca) este de ce parlamentarii/politicienii care fura de zeci de ani nu s-au apucat de o treaba serioasa si de calitate imediat dupa ce si-au asigurat bunastarea proprie pentru ei si urmasii urmasilor lor. Nu intelegem de ce, dupa ce s-au ”vulnerabilizat” indeajuns cat sa-si completeze leafa mizerabila, parlamentarii deja satui nu s-au uitat in jur sa vada ca ”nimeni nu poate trai” (ca sa-l citam pe colegul lor Borza) din lefurile asigurate romanilor de modul judicios si eficient in care conduc ei tara. Daca romanii aveau burtica plina, spitale decente, scoli performante, autostrazi etc., si crema societatii (adica politicienii) putea la randul ei fi remunerata bine. Astazi, se prea poate ca parlamentarii romani sa fie prost platiti tinand cont de statut, dar sigur sunt mult prea bine platiti in raport cu prestatia generala si calitatea muncii lor.

author avatar
Simona Badulescu
326 afisari

3 COMENTARII

  1. Niste jegurii si niste scursurii ale societati care au furat si jegmanit tara .Astia trebuie impuscatii la zid dac nu confiscarea averii si trimisi sa munceasca pe salariul minim sa vada se iei ce inseamna sa castigi un ban cinstit.

  2. Nesimțitul ăsta ar trebui să primească o pensie de 750 după 25 de ani de muncă, fie un ajutor de șomaj de 500 lei după 20 de muncă și de cotizare, din care să mănânce, să-și plătească daralele (întreținere, chirie, lumină, Tv) să mai și mănânce, să se mai și îmbrace și eventual să-și ia un antinevralgic dacă-l doare capul de pe umeri care-i doar un bostan pretențios!

  3. Și încă CEVA, nesimțitule tupeist! Aveți în Parlamenul rușinii – farmacie, punct de prim-ajutor, milițieni care să vă păzească curul în caz de invazie, mâncare ieftină, nu știu cât pentru ședință, diurnă…la cei 1000 de lei NEMERITAȚI pentru că ați muncit pentru voi, NU pentru țară și popor!
    Doi: la câte vacanțe aveți și cât de sporadic dați pe la ”lucru”, fără semnat în vreo condică, fără să fiți trași vreodat’la răspundere…fie că veniți sau nu la programul de lucru, care e de cel mult 5-8 minute, RAR de 8 ore, și-atunci ca să vă votați pensii nesimțite și tot felul de privilegii…HAI SYCTIR!
    P.S. V-a pus Sărsăilă mâna-n capul ăla sec de aveți atâtea privilegii, liftelor! Ar trebui să pupați cu buzele-alea mincinoase în LOCUL CEL MAI SPURCAT – drept recunoștință pentru pleașca de care beneficiați de 27 de ani, da sau nu?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger