AcasăNewsParlamentarii si-au legiferat singuri mandatele de „curve”, „prosti” si „imbecili”!

Parlamentarii si-au legiferat singuri mandatele de „curve”, „prosti” si „imbecili”!

In calitatea lor de crema a societatii, parlamentarii ar trebui sa fie exemple de politete si eleganta. Regula nu functioneaza insa pe malurile Dambovitei, unde mitocania este la ea acasa.

Vasile Bleotu nu o iarta pe Eugenia Barna pentru dezertarea din PSD

Lipsa celor sapte ani de acasa iese cel mai tare in in evidenta in relatia dintre cele doua sexe. Unde multi masculii politici uita de respectul acordat in general femeilor, iar doamnele refuza sa ramana datoare, in timp ce acuza in cor “misoginismul” colegilor.

Eugenia Barna

Ultimul exemplu stralucit in materie l-a oferit deputatul PSD Vasile Bleontu, care a facut-o “nulitate” si “curva” pe Eugenia Barna, presedintele Comisiei de buget-finante a Camerei. Interesant este ca, desi Bleotu si-a varsat focul in sotto-voce, fara intentia de a fi auzit de destinatara, deputatii din jur s-au grabit sa o informeze pe Barna, fapt care spune si el multe despre caracterul politicienilor damboviteni. “E un principiu al lui Camus care spune <<politica e o curva>>. Eu am zis eu nu-s curva si, nu te supara, dar eu sunt mai inteligent si mai frumos decat tine. Nu sunt curva ca tine, in sensul m-am referit la curva politica, in sensul ca a trecut de la un partid la altul”, a scaldat-o Bleotu, dupa ce incidentul a ajuns la cunostinta publicului.

Aura Vasile, mai tare ca Nastase, Antonescu si Boureanu laolalta

Adrian Nastase nu o suporta pe Roberta Anastase si pace buna

La fel de adevarat este ca Bleotu are predecesori celebri in domeniu: Adrian Nastase, Crin Antonescu, Cristian Boureanu. Pe Nastase l-a bagat in pacat Roberta Anastase, pe vremea cand aceasta din urma insista ca pesedistul sa nu mai stea langa ea la sedintele Biroului permanent al Camerei Deputatilor.

Roberta Anastase - Calitatea de femeie nu o impiedica sa se ia la harta cu Adrian Nastase

“Dupa parerea mea este o chestiune care da dreptate unui prieten al meu care spunea ca, nu vreau sa fiu rautacios, dar il citez- frumusetea trece, prostia se pare ca nu”, a faultat Adrian Nastase codul bunelor maniere. “Adrian Nastase se amageste crezand ca mai reprezinta ceva in politica romaneasca. O marca mai este poate doar la Mizil, acolo unde a reusit sa-si cumpere locul de parlamentar”, a ripostat Anastase.

Iritat de criticile aduse de Adriana Saftoiu, Crin Antonescu a deraiat si el, numindu-si colega de partid o “moralista second-hand achizitionata pe vremea Dinu Patriciu si Calin Popescu Tariceanu sau invers”, care “scoate tipete ascutite” si “nu are calitatea morala sa vina ca Maica Tereza sau ca una dintre surorile Coposu sa discute cu PNL despre inconsecventa morala si renuntare la principii”.

Cristian Boureanu loveste sub centura cand este calcat pe bombeu

Iar Cristian Boureanu s-a dovedit a nu fi nici el mai breaz, atunci cand i s-a adresat Alinei Gorghiu cu apelativul “domnisorica”.

Alina Gorgiu a descoperit ca figura cu respectul datorat femeii nu tine in politica

Cum Gorghiu nu s-a lasat si l-a invitat sa pastreze termenul pentru sotia sa, Boureanu a apasat pe acceleratie: „Discutam de sotii sau de amanti? Daca intram in chestiuni de familie, sunteti intr-o situatie delicata!”.

Emil Boc a aflat pe pielea lui ca nu este bine sa o intarati pe Aura Vasile

Cu toate excesele verbale ale domnilor, premiul de excelenta in domeniu il detine Aura Vasile care, femeie hotarata, l-a facut imbecil pe Emil Boc: „Se vede ca nu iubiti acest popor si considerati femeile o rasa inferioara. N-as vrea sa va jignesc, dar mai mult decat imbecil n-am ce sa spun despre dumneavoastra!”.

Aura Vasile, o femeie cu adevarat barbata!
author avatar
Simona Badulescu
758 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger