AcasăNewsParlamentarii pun fumatul la zid

Parlamentarii pun fumatul la zid

Decisa sa starpeasca fumatul, Manuela Mitrea si l-a facut adversar pe Tudor Udristoiu

Senatorii au interzis fumatul in spatiile publice inchise, cu exceptia celulelor pentru detinuti. Pentru a fi insa aplicata, legea trebuie adoptata de deputati.Proiectul apartine Manuelei Mitrea, care doreste interzicerea “completa” a fumatului.

Decisa sa starpeasca fumatul, Manuela Mitrea si l-a facut adversar pe Tudor Udristoiu

Grija ei pentru sanatate nu i-a convins insa pe colegii fumatori. “Dati-ne voie si noua sa avem niste locuri unde sa ne putem duce, iar nefumatorii sa stea acolo unde este aer curat, langa masinile noastre minunate, alea de scot fum negru.

Dati-ne si noua voie la viata in conditiile in care nu-i deranjam pe ceilalti, stam in mizeria noastra si in fum si murim mai tineri, cum scrie pe pachetele de tigari”, a pledat ironic PDL Tudor Udristoiu. PSD-istul Georgica Severin, fost fumator, s-a declarat la randul lui impotriva introducerii de interdictii “din principiu”: „Azi interzicem fumatul, maine interzicem votatul”.

author avatar
Simona Badulescu
270 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai bine ti-ai vedea de casa si gospodarie, cocoana, sau de sotul tradator de sindicate si lasa-ne dracului sa fumam cat vrem si nu ne mai purta de grija. Vreo initiativa parlamentara serioasa ai avut pana acum? Ai avut pe dracu, doar te dai importanta pe culoare si la cafele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger