AcasăNewsParlamentarii isi pierd dreptul la imagine

Parlamentarii isi pierd dreptul la imagine

”Cordonul sanitar” impus de Tariceanu jurnalistilor ii afecteaza si pe alesii morti sa-si faca imagine

Atacul dat, miercuri, de invitatii USR-ului la cei doi sefi ai Parlamentului si la sefa Guvernului se va solda cu reguli mult mai stricte nu numai pentru vizitatorii Casei Poporului, dar si pentru jurnalisti.

Cordonul sanitar impus de Tariceanu jurnalistilor ii afecteaza si pe alesii morti sa si faca imagine

Daca tot au prins prilejul, alesii neamului ii vor pune la punct si pe ziaristii acreditati la Camera si la Senat. Jurnalistii – si mai ales cameramanii – nu se vor mai putea apropia de parlamentari cu camerele si cu microfoanele, ceea ce inseamna ca politicienii din prima linie nu vor mai fi ”vanati” non-stop si obligati sa deschida gura atunci cand nu vor. Conform presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, noile reguli vor fi aplicate in scurt timp din moment ce  secretariatele generale ale celor doua Camere au fost mandatate ca, impreuna cu comisiile juridice din cele doua Camere, sa propuna masuri. Fara doar si poate tinerea la distanta a jurnalistilor este intru total pe placul unui Liviu Dragnea sau Calin Popescu Taricanu. Ce te faci insa cu parlamentarii no-name care sunt lesinati sa apara in mass media, sa-i poata vedea familia la televizor. In goana lor dupa imagine, acestia ar putea boicota viitoarele reguli facandu-si de lucru tot pe langa ziaristi. Ziaristi de care in schimb se vor feri ca dracu de tamaie (asa cum de altfel fac si acum) ”necuvantatoarele” din Parlament – alta categorie care va privi cu ochi buni inasprirea regulilor. Concret, este vorba despre deputatii si senatorii care deschid pentru intaia data gura atunci cand citesc in prima zi juramantul si in restul mandatului ii mai auzi doar atunci cand raspund ”prezent” la strigarea catalogului in plen.

author avatar
Simona Badulescu
242 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce rol considerați că ar fi putut să fi avut Popescu Tăriceanu, la anunțata „revoluție portocalie” de la București, din 2004, care nu a mai avut loc, dacă a primit funcția de prim ministru, de la cei ce anunțau un astfel de „eveniment” ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger