AcasăNewsParlamentarii fotbalisti suteaza pe banii lor

Parlamentarii fotbalisti suteaza pe banii lor

Parlamentarii fotbalisti au fost nevoiti sa-si achizitioneze singuri echipamentul

Legi fac pe banii nostri, fotbal joaca pe banii lor. Alesii care ne reprezinta la Budapesta au fost nevoiti sa scoata cate 10 milioane vechi de caciula.

Parlamentarii fotbalisti au fost nevoiti sa-si achizitioneze singuri echipamentul

Mandri de locul 2 obtinut, anul trecut, in Turcia, alesii fotbalisti si-au cumparat singuri echipamentele necesare participarii cu fruntea sus la turneul interparlamentar desfasurat, in perioada 8 – 12 iunie, la Budapesta. Doua echipamente in culorile Nationalei noastre, rosu si galben, pentru fiecare jucator. De aici si paguba de 10 milioane pe cap de fotbalist ales.

Parlamentul nu a vrut sa le deconteze nici avionul pana la Budapesta, obligandu-i pe cei 18 legiuitori amatori de fotbal sa zboare doar pana la Oradea (cursele interne sunt gratuite prin definitie pentru alesi), iar de acolo sa ia un autocar. Ce-i drept, si acesta pus la dispozitie de Camera Deputatilor. Cum delegatia fotbalistica este dominata de putere (Opozitia a „cotizat” doar cu 5 jucatori, toti de la PSD) sa speram ca alesii isi vor lasa frustrarile politice in tara, ca sa nu auzim ca echipa noastra a pierdut din cauza ca pesedistii au faultat majoritatea pedelista.

author avatar
Simona Badulescu
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger