AcasăNewsParlamentarii, evacuati din hotelurile de lux

Parlamentarii, evacuati din hotelurile de lux

Pesedistul Valeriu Zgonea vrea sa-si lase colegii fara facilitatile oferite de un hotel de lux.

Parlamentarii vor duce sigur dorul piscinei de la Marriott

”Vom da cate o suma fiecarui parlamentar sa-si gaseasca un loc in care sa locuiasca in Bucuresti, asa cum fac toti parlamentarii in toata Europa”, a decretat Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor.

La cum arata apartamentele de la Centre Ville Hotel, supararea alesilor evacuati de Valeriu Zgonea va fi sigur foarte mare

Care l-a si anuntat pe secretarul Camerei ca nu va deschide procedurile necesare organizarii unei licitatii pentru contractarea de servicii hoteliere: ”Este o decizie a mea personala, m-am consultat cu primul-ministru, Victor Ponta, care a fost de acord”. Conform calculelor lui Zgonea, initiativa va duce la reducerea cu aproximativ 60% a cheltuielilor de cazare (a caror medie lunara este de 1,3 milioane lei).

”E o masura importanta pentru reforma statului si a Parlamentului”, a conchis seful deputatilor.

Alesii nu renunta la confortul lor cu una, cu doua

Valeriu Zgonea

Constienti ca, in plina campanie, gura poate usor bate fundul, uselistii tac strategic. Lipsita de tactul electoral al puterii, opozitia a comis-o. ”Populism!” acuza pedelistul Marius Gondor. ”Solutia este sa mutam Parlamentul la Cluj si atunci vom plati noi pentru bucuresteni. Daca grija cea mai mare a domnului Zgonea este cazarea parlamentarilor, atunci multa sanatate si mai multa intelepciune ii doresc”, a ironizat Kelemen Hunor demersul, secundat de Laszlo Borbely: „Sa stam in corturi, nicio problema”. Stramband din nas la randul lui, Vasile Blaga a sustinut si el ca solutia este cu totul alta, respectiv construirea unui hotel al parlamentarilor – varianta respinsa constant de alesi in toate legislaturile trecute.

author avatar
Simona Badulescu
448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger