AcasăNewsParlamentar liberal, prins beat la volan! A rămas fără permis pentru 90...

Parlamentar liberal, prins beat la volan! A rămas fără permis pentru 90 de zile

parlamentarParlamentar liberal, prins beat la volan! A rămas fără permis pentru 90 de zile

Parlamentarul PNL Ben-Oni Ardelean a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins beat la volan, în centrul Capitalei.

Deputatul de Timiș a fost oprit de polițiști luni seară, în Piața Victoriei, în timpul unui control care viza respectarea normelor în timpul pandemiei.

Ce alcoolemie avea parlamentarul

Ben-Oni Ardelean a fost testat cu etilotestul, iar polițiștii au constatat că avea o alcoolemie de 0.11 în aerul expirat. El a fost amendat cu 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile. Măsura poate fi contestată.

„La data de 26.04.2021, a.c. in jurul orei 22.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu pe o strada din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul caruia se afla un barbat.

Politistii i-au verificat conducatorului auto documentele si au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicata fiind de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În acest context, conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 1305, iar ca masura complementara s-a dispus suspendarea exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 zile”, a anunțat Poliția.

Liberalul neagă că a consumat alcool

Liberalul susține că nu a consumat alcool și că valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost provocată de tratamentul pentru o afecțiune cardiacă. „Iau un tratament pentru inimă, am tensiunea mică, foarte oscilantă. Voi face contestație. Nu am consumat alcool”, a declarat el pentru g4media.ro.

Ben-Oni Ardelean a fost ales deputat la alegerile din decembrie 2020.

author avatar
Andreea Vlad
285 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger