AcasăNewsParjol in cartierul Drumul Taberei, provocat de un piroman: Mai multe masini...

Parjol in cartierul Drumul Taberei, provocat de un piroman: Mai multe masini facute scrum intr-o parcare! (VIDEO)

UPDATE – Trei suspecti in cazul incendierii autoturismelor si a motociletei, doi barbati si o femeie, au fost ridicati de politisti si dusi la audieri.

Proprietarii unor masini parcate in Drumul Taberei din Capitala s-au ingrozit sa vada ca autoturismele lor sunt facute praf de un incendiu violent. Din primele informatii, se pare ca focul ar fi fost provocat de un piroman.

Din cate povestesc martorii, initial sase masini si o motocicleta au luat foc miercuri dimineata. Incendiul s-a extins insa rapid si, pana ca pompierii sa poata interveni, flacarile s-au extins catre alte autovehicule aflate in imediata vecinatate a celor care ardeau deja. Intr-un final, incendiul a afectat 13 masini, opt dintre ele fiind distruse complet, potrivit b1.ro.

Disperati ca focul face prapad si le distruge autoturismele, oamenii au sunat la pompieri. Mai multe autospeciale au venit la locul incidentului, pentru a stinge valvataia. Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita, insa pagubele sunt insemnate.

Se pare ca incendiul ar fi fost provocat. Deocamdata informatia nu a fost confirmata, insa politistii au declansat o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat.


Sursa foto: Agerpres

666 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger