AcasăNewsParintii unei fetite, INGROZITI de ce au gasit in papusa copilei: "Nu-mi...

Parintii unei fetite, INGROZITI de ce au gasit in papusa copilei: „Nu-mi vine sa cred!”

Mama unei fetite din Marea Britanie a povestit ca trece prin momente cumplite dupa ce fiica ei s-a intepat in ceva ce era ascuns in interiorul unei papusi castigate la tombola. Femeia spune ca au de asteptat trei luni pana cand vor afla daca fata lor a fost infestata cu HIV.

Grace Hyde, in varsta de opt ani, se juca in momentul in care s-a intepat intr-o seringa folosita, ascunsa in papusa chinezeasca, castigata la tombola de caritate din Skegness, noteaza skegnessstandard.co.uk.

Mama copilei, Katie, a povestit cat de ingrozitor a fost momentul in care a trebuit sa fuga cu fiica ei la spital, pentru a-i face analize de sange.

„Sunt ingrozita de faptul ca fiica mea s-a intepat intr-un ac murdar, un ac ce ar putea foarte bine sa fi fost folosit de  cineva pentru a-si injecta droguri. Ca parinte, doresti sa-ti protejezi copiii si este oribil sa te gandesti ca viata lor ar putea fi in pericol pentru simplul motiv ca s-au jucat cu o papusa castigata la tombola”, a spus Katie.

Organizatorii tombolei s-au declarat socati de intamplare si au declarat ca au cumparat papusa de la un targ.

Grace Hyde a fost tratata preventiv pentru hepatita, iar acum parintii ei asteapta rezultatele unor teste, inclusiv al celui pentru detectarea HIV. Politia investigheza cazul, prima varianta luata in calcul fiind cea a unui consumator de droguri care ar fi ascuns seringa in papusa.

author avatar
Alina Costache
1.713 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger