AcasăParintii si sotul i-au facut Madalinei scandal de un an la mormant

Parintii si sotul i-au facut Madalinei scandal de un an la mormant

Un scandal a izbucnit, joi, la mormantul Madalinei Manole din cimitirul Bolovani” din Ploiesti, dupa ce mama cantaretei a inceput sa ii loveasca cu pumnii si sa strige la bodyguarzii cu care sotul cantaretei, Petru Mircea, a venit la cimitir, la parastasul de un an.

Primii care au ajuns la cimitir au fost parintii Madalinei Manole in jurul orei 11.30, insotiti de cateva rude, iar la scurt timp la mormant a venit si sotul cantaretei, Petru Mircea, insotit de bodyguarzi, scrie Mediafax.

Petru Mircea a pus pe mormantul cantaretei cateva buchete de flori, moment in care mama artistei a inceput sa ii loveasca pe bodyguarzi.

Mama Madalinei s-a napustit asupra bodyguarzilor si a inceput sa tipe, reprosandu-i lui Petru Mircea ca si-a angajat bodyguarzi pe banii fiiicei sale.

„Ati vazut-o pe Madalina vreodata cu bodyguarzi? Rusine, rusine! De ce vine un neica nimeni cu bodyguarzi? Fata mea a fost vedeta si nu si-a pus bodyguarzi„, a spus mama Madalinei Manole, repetand „Afara, afara de aici!”, dupa care a inceput sa smulga de pe mormant florile aduse de Petru Mircea si sa le arunce.

Rudele au incercat sa o convinga pe mama Madalinei Manole sa plece din cimitir si sa revina mai tarziu.

Petru Mircea a spus cu lacrimi in ochi ca nu doreste nimanui o astfel de durere si ca se astepta la un astfel de scandal.

Madalina Manole s-a sinucis in dimineata de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere. Cantareata a fost gasita moarta de catre sotul ei, in locuinta lor din Otopeni.

Dupa moartea artistei, a urmat un intreg scandal mediatic intre parintii solistei si sotul acesteia, care si-au disputat inclusiv copilul cantaretei.