AcasăNewsParintii il credeau la scoala. Un elev de 14 ani a fost...

Parintii il credeau la scoala. Un elev de 14 ani a fost gasit cazut intr-un sant, la un pas de coma alcoolica

Familia si profesorii sunt uluiti, dupa ce un elev de 14 ani a fost gasit cazut intr-un sant, dupa ce a baut zdravan.

Imediat ce l-au vazut pe copil prabusit in apropierea unitatii scolare din Mereni, oamenii au chemat salvarea. Localnicii spun ca adolescentul, elev in clasa a VII-a, ar fi fost aproape in coma alcoolica. Medicii i-au acordat primele ingrijiri inainte de a-l transporta la spital, la Constanta. Doctorii nu au confirmat ipoteza ca elevul ar fi fost la un pas de coma etilica, conform reporterntv.ro. „Copilul era confuz, cu o escoriatie la nivelul fetei”, a precizat medicul Andreea Raznovan, de la SMURD Constanta. Baiatul a ramas internat, insa starea lui e stabila.

Parintii au fost inmarmuriti sa afle ce s-a intamplat cu baiatul lor, pe care il credeau la scoala si il asteptau sa se intoarca acasa. La urechile tatalui elevului de clasa a VII-a a ajuns informatia ca adolescentul ar fi baut tuica si bere, impreuna cu mai multi colegi. Pentru moment nu se stie daca minorii au consumat alcool la scoala, sau dupa ce au terminat orele, insa o ancheta va stabili exact ce s-a intamplat.

Elevii din intreaga tara au fost chemati, sambata, la scoala, pentru a recupera o zi din liberele pe care le vor avea in vacanta de Pasti.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger