AcasăNewsPărinții adoptivi ai Sorinei, scrisoare deschisă procurorului general: „Să nu fim linșați!”

Părinții adoptivi ai Sorinei, scrisoare deschisă procurorului general: „Să nu fim linșați!”

Părinţii adoptivi ai Sorinei, fetiţa de 8 ani târâtă pe asfalt, apelează procurorului general Bogdan Licu strămutarea judecării cazului de la Mehedinţi la distanță de zona Craiova, de teamă că vor fi linşaţi şi pentru a evita un „scandal monstruos la Tribunalul Mehedinţi”.

Mama adoptivă din Statele Unite a Sorinei Sursa foto Facebook

Noii părinți ai fetiței din Baia de Aramă al cărei caz a produs un scandal imens zilele trecute, au trimis o scrisoare deschisă procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Dimitrie Bogdan Licu. Aceștia i-au cerut procurorului să formuleze o cerere de strămutare – pentru motive de siguranţă publică – a ordonanţei preşedinţiale depuse de Licu luni la Tribunalului Mehedinţi. Procurorul solicitase prin documentul respectiv să se interzică părăsirea României de către fetiţă, până la administrarea probelor în dosarele penale constituite la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova şi la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie.

Procurorul general a mai trimis o ordonanță președințială Curţii de Apel Craiova prin care a apelat la revizuirea sentinţei de încuviinţare a adopţiei internaţionale a minorei.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
194 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger