AcasăNewsPărintele Calistrat, reacție acidă la adresa femeilor care fac videochat

Părintele Calistrat, reacție acidă la adresa femeilor care fac videochat

parintele calistratRăspunsul unui teolog pentru părintele Calistrat care le-a cerut românilor să doneze Bisericii din darul de nuntă

Părintele Calistrat, preotul hulit de multe persoane după a lovit o femeie, a răbufnit, într-o emisiune TV, împotriva videochatului.

Potrivit duhovnicului, videochatul nu este o meserie, ci o formă de vătămare sufletească și trupească. În acest fel, trupul, templul Duhului Sfânt, este batjocorit.

Părintele Calistrat condamnă femeile care fac videochat

„Trupul este templul Duhului Sfânt, iar a batjocori trupul, pentru că videochatul înseamnă niște forme de manifestare senzuale, de sexualitate, de inducție a plăcerii. Videochatul nu este o meserie, nu este un serviciu. Videochatul este ceva care vatămă sufletește și trupește, adică în momentul în care faci lucruri din astea jenante, astea nu mai țin de natura biologică a lucrurilor.”, a spus părintele Calistrat Chifan, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Preotul a povestit și discuția pe care a avut-o cu o enoriașă care l-a întrebat dacă Biserica ar fi de acord cu legalizarea prostituției, invocând exemplul sfintei Maria Egipteanca. Părintele Calistrat i-a replicat că aceasta a devenit sfântă pentru că s-a pocăit timp de 47 de ani, în deșert, pentru păcatul prostituției, nu făcând videochat.

A fost suspendat pentru că a lovit o femeie

Părintele Calistrat a fost serbat recent de sute de credincioși, cu ocazia zilei de naștere. Simpatizații săi au venit chiar și din alte județe la mânăstirea Vlădiceni, pentru a-i ura „la mulți ani”.

De altfel, în social media sunt mii de comentarii lăsate de oameni care i-au urat multă sănătate și i-au urat să se întoarcă cât mai repede la slujbe și la mărturisit, potrivit BZI.

Părintele Calistrat Chifan a fost oprit de la slujirea celor sfinte pe durata cercetărilor, după ce a fost filmat în timp ce lovește o femeie. Anunțul a fost făcut de către purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor.

author avatar
Andreea Vlad
372 afisari

1 COMENTARIU

  1. „a răbufnit, într-o emisiune TV, împotriva videochatului.”

    -nu e chiar cel mai tare taliban.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger