AcasăNewsPărintele Calistrat a primit o LOVITURĂ de la Arhiepiscopia Iașilor. Decizia în...

Părintele Calistrat a primit o LOVITURĂ de la Arhiepiscopia Iașilor. Decizia în cazul lui e DURĂ

parintele calistratRăspunsul unui teolog pentru părintele Calistrat care le-a cerut românilor să doneze Bisericii din darul de nuntă

Părintele Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni, nu mai poate sluji pe durata cercetărilor, a declarat, luni, 14 noiembrie, preotul Constantin Sturzu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor.

Pe durata în care este oprit de la slujire, preotul nici nu îi mai poate spovedi pe credincioși, iar la Sfânta Liturghie poate participa, dar nu ca preot slujitor.

Arhiepiscopia aşteaptă şi ancheta Poliţiei

Preotul este extrem de popular pe rețelele de socializare, având peste 800.000 de urmăritori.

„În luarea unei decizii finale se va lua în calcul și rezultatul plângerii depuse la Poliție de persoana implicată în incident. O astfel de situație produce, desigur, multă durere și întristare; ea devine prilej de sminteală și de judecată.

Perioada de post care începe mâine este, pentru toți credincioșii ortodocși, și un timp al pocăinței, al cercetării conștiinței, al mărturisirii păcatelor proprii. Nădăjduim să fie timp cu folos, care să aducă mângâiere celor răniți și pace inimilor tulburate”, a spus preotul Sturzu.

A lovit o femeie cu dosul palmei

Pe data de 9 noiembrie, preotul Calistrat Chifan s-a certat cu mai multe femei și a lovit pe una dintre ele. Evenimentul a avut loc în curtea mănăstirii Vlădiceni, din județul Iași.

Pe imaginile filmate de martori se vede cum preotul se apropie de una dintre femeile aflate în curtea mănăstirii și o lovește cu brațul drept, iar mai multe persoane aflate în zonă îl apostrofează pe părintele Calistrat.

author avatar
Andrei Ștefan
757 afisari

4 COMENTARII

  1. Facatura pt a denigra pe cei care sunt vizibili și care deranjează pe multi din interiorul lor cat si pe cei declarati contra ortodocsilor.

  2. Sfantul mare Ierarh Nicolae… ce-a patit dupa ce i-a dat o palma „din gradina raiului”, episcopului Arie?
    Dumnezeu judeca, iar judecata Lui este dreapta.
    Aviz amatorilor de judecata Lui Dumnezeu. Aviz filosofilor purtatori de vorbe imbarligate, aviz oamenilor simpli care au ochi, dar nu vad, urechi au dar nu aud.
    Corectitudinea politica nu are ce cauta in Biserica Lui Hristos. Asa cum s-a mai intamplat in istorie, voia Lui Dumnezeu s-a manifestat in istorie si se va manifesta pana la sfarsitul veacurilor, indiferent de oameni si alte duhuri laturalnice.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger