AcasăNewsPărintele Calistrat a fost iertat și s-a întors la slujbe. A oficiat...

Părintele Calistrat a fost iertat și s-a întors la slujbe. A oficiat liturghia de Crăciun

parintele calistratRăspunsul unui teolog pentru părintele Calistrat care le-a cerut românilor să doneze Bisericii din darul de nuntă

Părintele Calistrat Chifan, care a fost filmat lovind o femeie în curtea Mănăstirii Vlădiceni, a revenit în fața altarului și a slujit de Crăciun în fața credincioșilor.

Decizia a fost luată înainte de Crăciun, astfel că pr. Calistrat a fost deja filmat în faţa altarului, slujind şi ţinând predică la finalul Liturghiei.

Pedeapsa s-a încheiat pe 23 decembrie

Reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei spun că cercetarea a fost finalizată și că pedeapsa a fost ispășită, în timp ce purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, precizează că decizia este a eparhiei locale, dar și responsabilitatea.

Mitropolia Moldovei și Bucovinei spune că cercetarea în cazul pr. Calistrat Chifan este finalizată încă de pe 23 noiembrie. La scurt timp după ce au apărut filmările în care pr. Calistrat lovește o enoriașă în curtea bisericii, care apoi se prăbușește la pământ, el a fost oprit de la slujire. Pe 23 noiembrie, Mitropolia spune că s-a decis prelungirea sancțiunii cu încă 30 de zile.

Acum că pr. Calistrat și-a ispășit pedeapsa, acesta a redevenit preot cu drepturi depline, a declarat Lucian Apopei, director de comunicare al Arhiepiscopiei Iașilor.

author avatar
Andreea Vlad
634 afisari

14 COMENTARII

  1. Baga-mi-as p în toți popeții. Începând cu nenea daniel, curva aia grasă si bărboasă si terminând cu maicile de prin chiliile mănăstirilor, unde freacă clitorisul până se face creastă de curcan!

      • Băi, jegule, ce legătură are comunismul sau usr cu faptul ca tu si toti clericii sunteti niste putori parazite?!! Jagardele puturoase…

  2. Ca sa distrugi ortodoxia,deasemenea trebuie sa lovesti in preoti!Se cauta cu orice pret
    probleme pentru Calistrat!

    • Da’ ce e ortodoxia asta?! Care e valoarea imuabila care caracterizează ortodoxia?! Sau chiar tovarășul dumnezeu e ortodox?!!

    • Dintotdeauna?! Adică?! De când?! Defineste valoarea si explică clar care e trăsătura marcantă si de valoare a ortodoxiei!
      Mai clar: ce a fost dintotdeauna ortodoxia?!! Spune explicit!

      • Ortodoxia face de rusine dreapta credinta crestina lasata de apostoli
        Nu are nimic de a face cu ceea ce a propovaduit Cristos
        Unde este iubirea crestina intre ortodocsi ?
        O vedem astazi in toata splendoarea ei in Ucraina unde ortodocsii rusi binecuvantati in prima linie de catre popii lor ii incurajeaza pe soldatii ortodocsi rusi sa-i ucida pe fratii lor ortodocsi ucraineni si sa le violeze femeile si fetele .
        Si ca sa nu fiu acuzat ca ,,am un dinte ” contra ortodoxiei as completa ca cei ce apartin de ramura catolica si cea protestanta a crestinatatii sunt la fel de straini de invataturile lui Isus si ale apostolilor sai ,ca cei ortodocsi

        • Si isus cine e?! Care sunt învățăturile lui?! Ce apostoli?! Ce dreaptă credință?! Celelalte credințe nu sunt drepte?! Voi, ortodocșii sunteti poporul ales?! S-a schimbat paradigma poporului ales?! Nu mai sunteti second hand?! Aceti locuri la clasa a 2-a in rai… cât infantilism!

        • Aha…propavaduiesti alta credinta….necrestina sau pseudocrestina.
          Fiecare e liber sa creada in ce vrea dar nu scuipand in alte credinte.
          Cam ca membrii USR.Urla si jignesc pe toata lumea deoarece ei se simt deasupra tuturor.Dar nu vin cu solutii logice, aplicabile.

  3. Barbosi niste gunoaie penale care i au pielea de pe prostimea naiva ,acesti sclavi fara minte care cred in acesti infractori multi dintre ei poponari si pedofili

  4. Prostia omeneasca la vaxenati intrece orice limita!
    Scursuri ce judeca,ce nu pot judeca!Credinta nu-i pentru voi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger