AcasăNewsParfumul lui Crin le pute liberalilor

Parfumul lui Crin le pute liberalilor

Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. Numit consilier prezidential de Crin Antonescu, pe perioada interimatului, profesorul Radu Zlati s-a apucat sa dea din casa.

Crin Antonescu

Ca liberalii s-au cam saturat de Crin Antonescu nu este o noutate. Ce-i drept, nu s-au dat in vant niciodata dupa el, ci dupa capitalul de imagine de care liderul PNL se bucura in trecut.

Radu Zlati (foto) recunoaste ca exista liberali care sunt nemultumiti de prestatia lui Crin Antonescu

Odata incheiata  insa aventura prezidentiala, penelistii, cei care nu au fost loviti de o lehamite profunda, spera ca prin partidul lor se mai poate schimba ceva.  Atmosfera apasatoare din PNL  este confirmata si de profesorul Radu Zlati, unul dintre oamenii pe care Antonescu i-a carat dupa el la Cotroceni.  Desi recunoaste ca exista o opozitie in interiorul partidului, Zlati considera ca aceasta nu va reusi totusi sa-l inlature pe actualul lider liberal. ”Unii bloggeri liberali de bine (inexistenti in campania referendumului, dar foarte vocali acum in acuzarea liderilor USL pentru esecul incercarii de demitere a marinarului de la Cotroceni) ridica problema leadership-ului PNL. Desigur, greu de propus alternative credibile la Crin Antonescu. Si mai greu de gasit personalitati dinlauntrul PNL gata sa se puna in fruntea unei miscari care sa duca la inlocuirea lui Crin”,  sustine fostul consilier.

Sugestii pentru liberalii de bine

Pe langa trecerea in revista a prestatiei de exceptie a presedintelui PNL, profesorul Radu Zlati strecoara cateva  ponturi pe care gasca anti-Antonescu ar putea sa le foloseasca la o adica. ”Ceea ce lipseste PNL nu este opozitia, caci opozitie la Crin se face si din interior si din exterior… ci o opozitie de buna credinta, care sa doreasca binele partidului iar nu binele personal”, a comentat Zlati, precizand ca in PNL sunt niste ”miscari subterane”, animate de nemultumirea unor lideri de la diferite esaloane ale partidului. ”Astfel de miscari exista in toate partidele, si au existat evident si in PNL, inca de la constituirea sa. Unele miscari s-au dezvoltat pana la stadiul in care fie au aparut dizidente majore soldate cu ruperea unor factiuni din partid, fie au dus la schimbarea liderilor formali sau informali ai PNL”, a mai explicat Radu Zlati. Aviz amatorilor!

[poll id=”340″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.283 afisari

2 COMENTARII

  1. Antonescu,groparul PNL-ului, am fost membru PNL, cand a fost ales presedinte mi-am dat demisia. Efoarte slab.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger