AcasăNewsParfum ilicit inspirat de Putin

Parfum ilicit inspirat de Putin

Parfumuri pentru barbati dar si pentru femei, purtand inscriptia ”inspired by Vladimir Putin”, fara aprobarea Kremlinului, si-au facut aparitia in mai multe buticuri de lux din Moscova.

In aceste magazine, parfumurile sunt comercializate sub marca Leaders. Potrivit Kremlinului, produsele utilizeaza imaginea si numele lui Vladimir Putin fara autorizatie oficiala. In versiunea pentru barbati, parfumul este prezentat intr-o cutie neagra, decorata cu profilul lui Putin si purtand blazonul Rusiei. Denumit ”Number one”, parfumul se caracterizeaza prin arome de lemn si citrice. Versiunea pentru femei este vanduta sub numele ”Russian woman”, prezentata intr-o sticluta de culoare roz si avand arome de lemn si flori. Purtatorul de cuvand al Kremlinului, Dmitri Peskov, a comentat despre aceste parfumuri vandute in serie limitata: ”nimeni nu a aprobat folosirea imaginii presedintelui Rusiei”. In functie de cantitate si de ambalaj, care poate fi personalizat, parfumurile costa intre 10.000 de ruble (130 de euro) si 19.000 de ruble (250 de euro).

S-a crucit unde a fost botezat

Liderul de la Kremlin a fost prezent in Catedrala Transfigurarii Domnului din Sankt- Petersburg, in noaptea de duminica spre luni, la slujba de Craciun alaturi de credinciosi ordodocsi. Inconjurat de multi copii, Putin, fost agent KGB, si-a tot facut semnul crucii. La Moscova, patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kiril, a oficiat slujba in prezenta premierului Dmitri Medvedev si a sotiei sale, Svetlana. Catedrala din Sankt-Petersburg este locul unde a fost botezat, in secret, Vladimir Putin, la dorinta mamei sale care se temea ca tatal lui Vladimir, membru al Partidului Comunist, deci oficial ateu, se va opune. Putin s-a nascut in 1952, la un an dupa moartea lui Stalin. Fost lucrator al serviciului secret sovietic, deci departat de orice credinta religioasa, Vladimir Putin a cerut repetat bisericii sa ”continuie sa practice o cooperare constructiva cu statul si institutiile publice”, inclusiv ”luptand contra extremismului.

author avatar
Tudor Borcea
143 afisari

1 COMENTARIU

  1. Poate ,chiar nu știți , dar #sTalin a murit in martie 1953 …, deci flacaul de pe sticla de parfum “l-a prins”și pe #tac-sau mare …..!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger